Valóban műhússal fognak etetni minket 10 éven belül?
Nagyon megy a műhús előállítási technológia kutatása.
Többek között Bill Gates is szószólója a hús megvonásának az emberektől és kemikáliákkal való helyettesítése. És tudjuk, hogy ha valamit Bill Gates támogat az jó eséllyel meg is valósul. Mert ő ilyen fasza gyerek.
Na jó, most már elég.
Kérem, hogy valaki rakassa már át az ezotériába!
72
Várom a Covid vakcinás írásomra a cáfolatokat.
Itt azt próbáljátok erőltetni, hogy légből kapott dolgokat állítok, amikor kizárólag tényeket hozok fel.
De ha elfogynak az érvek, akkor meg a diszkreditálás, mentális beteg papírok kiállítása!
Pont úgy játszotok mint a nagyfiúk! :)
Csak ez a kérdés nem a Covidról szól, hanem a húspótlókról.
Vagy arról már kifogytak az "érveid", viszont produkálni akarod a kattintásszámot?
Most terel a coviddal, mert nincs érve. Hagyni kell a pcsába.
Pocsékoljuk az időnket.
Szerintem jelentsd te is.
Azért már elég ciki lenne, ha a moderátorok a te jelzésedet is figyelmen kívül hagynák.
Ikonikus tagja vagy az itteni közösségnek.
Bocs, de elvből nem jelentek semmit, legfeljebb a személyes zaklatást.
Jelen esetben nem is volna kiválasztható definíció arra, miért jelentem. Nem ezóba való kérdés, máshol sincs helye, olyan opció meg nincs, hogy a kérdező nem kérdést tett fel, hanem fixa ideájára vár támogatókat.
De, ezeket a "kérdéseket" kell egyből átpakolni az ezóba.
Jobb híján ott van az egyezményes helyük.
Mint ez az örökmozgós kérdés is, amit nagy keservesen a végén csak átraktak.
"Jobb híján ott van az egyezményes helyük."
Szerintem jobb ignorálni, az ezóban új mutáns életre kelnek. :D
Én innen ki is lépek, semmi további tett nem mozdítja az emberiség szebb jövője felé a dolgot. :D
78
Hány éves vagy?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!