Valóban műhússal fognak etetni minket 10 éven belül?
Nagyon megy a műhús előállítási technológia kutatása.
Többek között Bill Gates is szószólója a hús megvonásának az emberektől és kemikáliákkal való helyettesítése. És tudjuk, hogy ha valamit Bill Gates támogat az jó eséllyel meg is valósul. Mert ő ilyen fasza gyerek.
#20: Néztem a cibetmacska helyett elefánttal tuningolt verziót, olyan 20EFt-ért lehet rendelni egy kilót.
gondolom ugyanaz a baci csinálja.
Csak az elefánt termelékenyebb a macseknál.
Szóval kedves kérdező, ha a gazdagoktól az elefántszarból kipiszkált kávészemeket sajnálod, vagy esetleg a fugut (ettem, nem rossz, de annyira nem jó, amennyire drága meg veszélyes), lelked rajta.
Nekem a kertben terem a permetezetlen cseresznye, meggy, szilva, saláta, uborka, paradicsom, körte, házivágásból veszem a disznóhúst, csirkét és nem kerül egyik sem vagyonba.
19
organikus termék mint egy feldolgozott?"
Nem mindig.
Általánosságban tutira nem igaz.“
Ma is ismerünk olyan törzseket amelyek még nem hallottak a rákról és szép kort megélnek ott az emberek. És nem fogyasztanak adalékanyagot, színezéket, tartósítószert stb. A rák a modern életstílus vívmánya, főleg a modern étrendé. Hiszen nem lehet a véletlen műve, hogy az “érintetlen” törzsek nem ismernek sok betegséget ami megszokott az urbanizálódott társadalomban.
"még nem hallottak a rákról és szép kort megélnek ott az emberek."
Mármint egy-kettő.
"A rák a modern életstílus vívmánya"
Tévedés. Simán elkapja elég sok állat és még a növények is. Kimutatták már dinókban is.
Volt olyan, amelyik ebben pusztult el, méghozzá igen fájdalmasan.
Ősemberben is találtak már rákot.
Szóval... hallgatni bölcsebb lett volna.
"Ma is ismerünk olyan törzseket amelyek még nem hallottak a rákról és szép kort megélnek ott az emberek."
Mert orvosról sem, aki megmondaná, miért halnak 40-egykét évesen. Persze ha van közöttük egy-két idősebb, abból médiahír lesz.
"A rák a modern életstílus vívmánya"
Ahha, azért mutatták már ki régészek is millió éves fosszíliákon.
"az “érintetlen” törzsek nem ismernek sok betegséget ami megszokott az urbanizálódott társadalomban."
Ja, elhízásból származót nem nagyon. A többit meg de.
25
Tehát a modern életstílusnak semmilyen köze nincs a rákhoz? Értem.
Ma azért van több rák, mert a többi betegséget már nagyrészt legyőztük, ÉS hosszú lett az élettartam.
ÍGY van lehetősége a ráknak kifejlődni, és ezt nehezebb gyógyítani.
Amint láttad, régen is volt rák, de legtöbbször nem volt elég ideje kifejlődni.
A görögöknél már annyira ismert volt, hogy külön művészi ábrázolások vannak, és innen van a neve is.
"Tehát a modern életstílusnak semmilyen köze nincs a rákhoz? Értem."
Sehol sem írtam ilyet.
Te állítottad, hogy régen nem volt rák, nem igaz.
Úgyhogy ne ferdíts.
Kérdező te a tipikus "ezek a szemét gazdagok milyen jól élnek, nekem meg nem adnak" típus vagy. Ha ennyire hiányzik a speciális, drága kaja, légy gazdag. ők se mástól kapták (néhány kivétellel). De nem, te rinyálni szeretsz, nem megfontolni és megcsinálni. Az neked túl macerás.
Nos rinyálj nyugodtan, mi meg tudjuk mi a jó nekünk és eszerint élünk, de te nem kapsz belőle. Pénzért különösen nem. Észért igen.
27
Biztosan a WHO karcinogén hatású ételek listája is kitaláció.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!