Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Valóban műhússal fognak...

Valóban műhússal fognak etetni minket 10 éven belül?

Figyelt kérdés

Nagyon megy a műhús előállítási technológia kutatása.

Többek között Bill Gates is szószólója a hús megvonásának az emberektől és kemikáliákkal való helyettesítése. És tudjuk, hogy ha valamit Bill Gates támogat az jó eséllyel meg is valósul. Mert ő ilyen fasza gyerek.

2021. júl. 27. 14:16
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/80 Wadmalac ***** válasza:
100%

#20: Néztem a cibetmacska helyett elefánttal tuningolt verziót, olyan 20EFt-ért lehet rendelni egy kilót.

gondolom ugyanaz a baci csinálja.

Csak az elefánt termelékenyebb a macseknál.

Szóval kedves kérdező, ha a gazdagoktól az elefántszarból kipiszkált kávészemeket sajnálod, vagy esetleg a fugut (ettem, nem rossz, de annyira nem jó, amennyire drága meg veszélyes), lelked rajta.

Nekem a kertben terem a permetezetlen cseresznye, meggy, szilva, saláta, uborka, paradicsom, körte, házivágásból veszem a disznóhúst, csirkét és nem kerül egyik sem vagyonba.

2021. júl. 28. 13:46
 22/80 anonim ***** válasza:
100%
A kérdező az életben nem fog tenni a kertben még kapavágást sem, de még "szedd magad" mozgalomra se megy. Neki az erőssége a szájában van.
2021. júl. 28. 13:49
 23/80 A kérdező kommentje:

19

organikus termék mint egy feldolgozott?"

Nem mindig.

Általánosságban tutira nem igaz.“

Ma is ismerünk olyan törzseket amelyek még nem hallottak a rákról és szép kort megélnek ott az emberek. És nem fogyasztanak adalékanyagot, színezéket, tartósítószert stb. A rák a modern életstílus vívmánya, főleg a modern étrendé. Hiszen nem lehet a véletlen műve, hogy az “érintetlen” törzsek nem ismernek sok betegséget ami megszokott az urbanizálódott társadalomban.

[link]

2021. júl. 28. 14:19
 24/80 anonim ***** válasza:
100%

"még nem hallottak a rákról és szép kort megélnek ott az emberek."

Mármint egy-kettő.

"A rák a modern életstílus vívmánya"

Tévedés. Simán elkapja elég sok állat és még a növények is. Kimutatták már dinókban is.

Volt olyan, amelyik ebben pusztult el, méghozzá igen fájdalmasan.

Ősemberben is találtak már rákot.

Szóval... hallgatni bölcsebb lett volna.

2021. júl. 28. 14:22
 25/80 Wadmalac ***** válasza:
100%

"Ma is ismerünk olyan törzseket amelyek még nem hallottak a rákról és szép kort megélnek ott az emberek."

Mert orvosról sem, aki megmondaná, miért halnak 40-egykét évesen. Persze ha van közöttük egy-két idősebb, abból médiahír lesz.

"A rák a modern életstílus vívmánya"

Ahha, azért mutatták már ki régészek is millió éves fosszíliákon.

"az “érintetlen” törzsek nem ismernek sok betegséget ami megszokott az urbanizálódott társadalomban."

Ja, elhízásból származót nem nagyon. A többit meg de.

2021. júl. 28. 14:25
 26/80 A kérdező kommentje:

25

Tehát a modern életstílusnak semmilyen köze nincs a rákhoz? Értem.

2021. júl. 28. 15:09
 27/80 anonim ***** válasza:
100%

Ma azért van több rák, mert a többi betegséget már nagyrészt legyőztük, ÉS hosszú lett az élettartam.

ÍGY van lehetősége a ráknak kifejlődni, és ezt nehezebb gyógyítani.

Amint láttad, régen is volt rák, de legtöbbször nem volt elég ideje kifejlődni.

A görögöknél már annyira ismert volt, hogy külön művészi ábrázolások vannak, és innen van a neve is.

2021. júl. 28. 15:15
 28/80 Wadmalac ***** válasza:
100%

"Tehát a modern életstílusnak semmilyen köze nincs a rákhoz? Értem."

Sehol sem írtam ilyet.

Te állítottad, hogy régen nem volt rák, nem igaz.

Úgyhogy ne ferdíts.

2021. júl. 28. 15:22
 29/80 anonim ***** válasza:
68%

Kérdező te a tipikus "ezek a szemét gazdagok milyen jól élnek, nekem meg nem adnak" típus vagy. Ha ennyire hiányzik a speciális, drága kaja, légy gazdag. ők se mástól kapták (néhány kivétellel). De nem, te rinyálni szeretsz, nem megfontolni és megcsinálni. Az neked túl macerás.

Nos rinyálj nyugodtan, mi meg tudjuk mi a jó nekünk és eszerint élünk, de te nem kapsz belőle. Pénzért különösen nem. Észért igen.

2021. júl. 28. 15:53
 30/80 A kérdező kommentje:

27

Biztosan a WHO karcinogén hatású ételek listája is kitaláció.

2021. júl. 28. 15:54
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!