Elképzelhető e hogy a homoszexualitás olyan jelenség,mint a törpenövés,albinizmus,vagy az autizmus?
Arra akarok kilyukadni hogy koreai orvosok génmanipluációval tudtak leszbikus egereket létrehozni,vagyis a homoszexualitást is mutáció okozza!!
Milyen testi torzulás jellemzi a melegeket?
#10 Válaszadó! Engem nem a mások élete zavar, hanem az hogy a politika rátelepedett a nemi indentitásra.
A vízcsapra már fölszereltem egy szivárvány-szűrőt. (:P)
23:29 "Számukra csak az képzelhető el, hogy valaki úgy dönt", "számukra csak ez képzelhető el", "Ők egy istenben hisznek és mindannyian istennek képzelik magukat. Pedig még emberré sem váltak."
Addig kreálsz feltételezésket, amíg magad is elhiszed, aztán már kész is az ítélet: akik nem úgy gondolkoznak, mint tenmagad, csak és kizárólag azt hihetik, amit róluk feltételezel, kivétel nélkül mindenki egyformán. És ettől már nem számítanak a szemedben embernek.
Hát így nehéz lesz az egészséges(!) többséget az elfogadás hívévé tenni!
Amíg a szivárványos erőszak el nem harapózott, a kutyát sem érdekelte, ki kivel bújik ágyba.
Mindig is voltak, akik jobb híján a szexuális életükkel igyekeztek előbbre jutni, ezzel sem volt gond, ha nem botrányosan művelték. Ennek köszönhető, hogy minden nyelvben megvannak az efféle tevékenységekre, tulajdonságokra illeszthető szavak, kifejezések.
Remélem a többség sosem fogja tűrni, hogy egy kisebbség puszta sértődöttségből az "emberré sem váltak" kifejezést merje rájuk alkalmazni.
17
"Amíg a szivárványos erőszak el nem harapózott, a kutyát sem érdekelte, ki kivel bújik ágyba."
A valóság meg az, hogy a kutyát sem érdekelte, HA heteroszexuális volt valaki. Akkor nyugodtan megfoghatta a párja kezét az utcán, táncolhatott vele a falunapokon az utcabálon, együttélhetett vele, stb.
Egyébként meg, ha nem hetero, akkor inkább ne tudja meg senki. Mert amint valakiről kiderült, akár csak véletlenül, hogy nem heteroszexuális, onnantól kezdve folyamatosan ment a háta mögött susmusolás, ment a zaklatás, a beszólogatás, még akár fizikai erőszak is.
Egy kis faluban, vidéken nőttem fel, és én hetero vagyok ugyan, de volt 1 korombeli srác, akiről kiderült, hogy meleg, pedig nem reklámozta, és láttam a saját szememmel, hogy hogyan bántak vele utána.
Szóval hagyjuk ezt a baromságot, hogy a kutyát se érdekli, de, pont hogy k-rvára érdekli ez valamiért a sok tirpák bunkót, ha nem érdekelné őket, akkor ilyen esetekben megvonnák a vállukat, hogy oké, a józsika b-zi, na és, aztán menne mindenki a dolgára.
De nem ez történik a valóságban, hanem folyamat ment a röhögés, a beszólás, a lökdösődés, mert milyen menő dolog megalázni a kis b-zit.
Csóri gyerek alig várta, hogy felvegyék egyetemre, és leléphessen onnan.
Az a helyzet, hogy oda már eljutott az emberiség, hogy szerencsére norma lett, hogy pl. különböző testi deformitások miatt már a legsötétebb bunkók sem röhögnek ki és aláznak meg és bántanak másokat, pl. az albínókat, vagy a törpéket, vagy akinek a hátából nő ki a keze, mert egész egyszerűen már nekik is ciki.
De ez nem volt mindig így, nem is olyan rég még cirkuszban mutogatták az ilyen szerencsétleneket.
Még régebben meg még akár máglyára is raktak valakit ilyenek miatt, mert biztosan boszorkány.
Én egyetértek azzal, hogy ez a szivárványosdi már k-rvára túl lett tolva, de azért ne tegyünk úgy, mintha a melegség elfogadása terén ne lenne még hova fejlődni, mert lenne.
Ma még bőven divat és menő bizonyos körökben megalázni, kiröhögni, bántani valakit, ha a heterotól eltérő a szexuális orientációja. Ha ez megszűnik, és ha két b-zi srác vagy két leszbi csaj is adott esetben végigsétálhat a párjával az utcán anélkül, hogy beszólnának nekik, mint mondjuk két törpenövésű, na akkor azt mondom, hogy több tennivaló már nem nagyon van.
De még nem tartunk itt.
"Amíg a szivárványos erőszak el nem harapózott, a kutyát sem érdekelte, ki kivel bújik ágyba."
ezt te se hiszed el. te is TUDOD hogy azzal lehetett legjobban bántani egy fiút iskolában ha melegnek csúfolták. ha nem, akkor te valami buborékban nőttél fel, vagy hazudsz. 1961-ig Magyarországon büntetendő volt a homoszexualitás! az iskolai meg egyéb alja körökben a mai napig megy a b*zizás. úgyhogy marhára érdekelte és érdekli a mai napig az embereket a téma.
18as vagyok, még azzal kiegészíteném, hogy egy ilyen közegben még azokat is cseszegetik, akik amúgy heterók, de nem fordulnak el a kiközösítendő "b-zigyerektől".
Én pl. továbbra is jóban voltam a sráccal, miután kiderült, hogy meleg, mert a többiekkel ellentétben engem tényleg nem érdekelt.
És még én is elkezdtem kapni az ívet, hogy mit haverkodok a "kis b-zival", szerelmes vagyok bele, meg hasonlók.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!