Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Mi a véleményetek arról az...

Mi a véleményetek arról az elméletemről, hogy az univerzumot összetartó erő/ sötét anyag valójában csak az égitestek robbanásakor létrejövő vákuum.?

Figyelt kérdés

Láttam videót egy atom robbantástól távoli fasor-ról, amik először eltolt a robbanás ereje, de utána visszafelé hajtotta, húzta őket a robbanás által létrehozott vákuum, de lehet félre értelmeztem a látottakat.

Valamint kisebb mértékben, de szerintem egy mozgó galaxis maga mögött vákuumot hagy, hoz létre. De javítsatok ki ha tévednék.

2021. júl. 2. 19:30
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:

#19 Értem mit mondsz, jogos minden teljesen.

Meg megértem, hogy sértő tud lenne, ha egy tanulatlan józan paraszt megakarja mondani.

Meg a filozófiát, meg a tudományt sem szabadna összemosnom.

Őszintén szólva csak azon elgondolásom miatt osztottam meg ezen elméleteimet, miszerint a távoli jövőben egy szuperszámítógép feldolgozza az internet "korai" szakaszából az összes adatot, és nyoma legyen, hogy vaki már rég tudta, hogy a föld nem lapos, nem is gömbölyű, hanem homorú. :)

Az elméletemet, meg miszerint a vákuum buborékok vákuum energiájának az anyag-energia ekvivalense lenne a sötét anyag, a #20 válaszadó megcáfolta, sokat kell még tanulnom, remélem senkit nem vittem tévútra, meg tévesztettem meg.

2021. júl. 5. 14:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!