Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Ha a naprendszer határán...

Ha a naprendszer határán megjelenne egy feketelyuk, milyen hatása lenne?

Figyelt kérdés

2021. jún. 12. 17:47
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:

"És nem írtam hülyeségeket. Hanem fantáziáltam tippeltem dolgokra."

Ja, értem. Akkor ezt légyszíves más topikban tedd, mert itt a végén még komolyan vesznek azok, akik azt hiszik, hogy te is komolyan veszed magad.

"Ahha akkor erre ez a végtelen ego."

És ezt pont az írja, aki látatlanban nevezi magát okosabbnak másoknál, a következő sorban meg leírja, hogy csak tippelget?

Neked szerintem valami súlyos személyiségzavarod lehet.

Az egyetem bárki előtt nyitva áll. Én asztrofizikusként végeztem, de nem asztrofizikusként dolgozom. A szakmában dolgozókhoz képest én nyilván nem vagyok up-to-date, de egy hozzád hasonló "tippelgető" laikushoz képest nemhogy én, de egy a téma iránt komolyan érdeklődő amatőr csillagász is sokkal többet tud.

"Olyan vagy mint egy rossz Fideszes."

Úgy tűnik, egy politikai oldalon állunk, ez a tökéletes jelző mégis inkább rád illik: szakmaiság nulla, csak személyeskedésre futja. Még egyetlen érdemi reakciót sem olvastam tőled. Ez nem a "fantázia" témakör, kis barátom, hanem a "természettudomány". Nem kell hozzá diploma, hogy helyénvaló dolgokat írj (mint ahogy rengetegen írnak is ilyet), de a vaskos baromságaidat hagyd meg magadnak otthonra.

2021. júl. 19. 16:43
 32/45 anonim ***** válasza:

Nézd, #32: előfordulnak olyan fizetett trollok is, akiknek a feladata nem politikai, hanem gazdasági - vagyis a kattintásszám növelése.

Ezt a feladatot ez a fura ember elég jól teljesíti, nem?

Ellenőrzés: ha írsz róla valami komolyabbat, akkor őt törlik, vagy a te írásod?

2021. júl. 19. 16:46
 33/45 Alllien ***** válasza:
0%
Osho is megmondta. Ha az egod engedi akkor nézd meg Osho halálról. Azzal kezdi, hogy gáz, hogy mindenhol teletömik az agyad minden sz@rral. Az ego meg maga az ördög. Ha neked nagy az egod akkor félsz a haláltól de mint a fene. Iszonyú tortúra lesz azt garantálom. Ezek több ezer éves bölcsességek hülyézd le őt is nyugodtan. Azt amikor beleesel a halálos ágyadba ha nem nyikkansz meg előbb bármitől majd akkor gondolj vissza rám..
2021. júl. 19. 16:51
 34/45 Alllien ***** válasza:
0%
Mintapéldája vagy annak milyennek nem szabad lenni ha kicsit is boldog szeretnél lenni. Ne hantázz nem vagy az.
2021. júl. 19. 16:53
 35/45 anonim ***** válasza:
77%
A fekete lyukak működés eléggé ismert, így nem kell a fantáziálgatnod Alllien. Persze a szingularitás modellezésénél még vannak gondok a kvantumgravitáció hiányában, de az a kérdés szempontjából nem lényeges
2021. júl. 21. 07:06
 36/45 Alllien ***** válasza:
0%
Elmélet és akkor te beszélsz tudományról.. :-) Ha én közlök elméletet az ezotéria ha te vagy más az még bőven belefér a tudományba.. Vicc.
2021. júl. 21. 08:44
 37/45 Alllien ***** válasza:
0%
Na most mondtál egy hatalmas nagy ökörséget. Bocs de ez az. Nem ismert... Tippelünk azon belül nem tudjuk mi van akkor most mi a fekete lyuk? A hélya vagy a belseje. A héjáról igen tudunk szánalmasan kevés dolgot. De aztán, hogy pont azzal az anyaggal mi történik ami pont a héja fogalmunk sincs.
2021. júl. 21. 08:49
 38/45 Alllien ***** válasza:
0%
Mellesleg Wadmalac azzal, hogy te itt más kútfőjéből okoskodsz kiállítottad a szegénységét vazze te nem gondolkodó ember vagy hanem tanuló. Más munkájának a gyümölcsét használod más ellen illetve megjátszod itt a nagyokost. Nem nem vagy okos. Egy student vagy. Az is maradsz az egoról meg azt sem tudjátok mi. Az, hogy én okosnak tartom magam semmi köze az egomhoz. Az ego az egy fizikai test amit el kell engedned nálam ez már 23 évesen megtörtént köszönöm. Attól még lehetek okosabb mert küzdök. Töröm az agyam. Teller Ede mondta. 10 dologból amit mondok 9 baromság na de a tizedik az a hidrogénbomba. Na ezért kell törni a buksidat mert a világot azok az emberek viszik előre akik törik és nem akik tanulnak.
2021. júl. 21. 08:55
 39/45 Alllien ***** válasza:
0%
Úgy áll a helyzet ahogy itt tisztulok. Kezdek felétek nőni. Teljesen látszik. Mi lesz ha kitisztulok elmondom. Csinálok egy accot felviszem az egekbe és kijelentem, hogy na Alllien voltam. Azt akkor már nem lehet mellébeszélni.
2021. júl. 21. 08:58
 40/45 Alllien ***** válasza:
0%
Úgy le foglak titeket büntetni arról koldultok vazze.. Ez biztos. Már most kezdődik. Mi lesz ha kitisztulok olyankor általában szintet lépek és nem is kicsit. Tévedésben vagy ismét ha azt gondolod ennek bármi köze az egohoz. Az ego a fizikai tested én pedig a lelkemet erősítem és fejlesztem azzal, hogy harcolok.
2021. júl. 21. 09:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!