Ha a naprendszer határán megjelenne egy feketelyuk, milyen hatása lenne?
"És nem írtam hülyeségeket. Hanem fantáziáltam tippeltem dolgokra."
Ja, értem. Akkor ezt légyszíves más topikban tedd, mert itt a végén még komolyan vesznek azok, akik azt hiszik, hogy te is komolyan veszed magad.
"Ahha akkor erre ez a végtelen ego."
És ezt pont az írja, aki látatlanban nevezi magát okosabbnak másoknál, a következő sorban meg leírja, hogy csak tippelget?
Neked szerintem valami súlyos személyiségzavarod lehet.
Az egyetem bárki előtt nyitva áll. Én asztrofizikusként végeztem, de nem asztrofizikusként dolgozom. A szakmában dolgozókhoz képest én nyilván nem vagyok up-to-date, de egy hozzád hasonló "tippelgető" laikushoz képest nemhogy én, de egy a téma iránt komolyan érdeklődő amatőr csillagász is sokkal többet tud.
"Olyan vagy mint egy rossz Fideszes."
Úgy tűnik, egy politikai oldalon állunk, ez a tökéletes jelző mégis inkább rád illik: szakmaiság nulla, csak személyeskedésre futja. Még egyetlen érdemi reakciót sem olvastam tőled. Ez nem a "fantázia" témakör, kis barátom, hanem a "természettudomány". Nem kell hozzá diploma, hogy helyénvaló dolgokat írj (mint ahogy rengetegen írnak is ilyet), de a vaskos baromságaidat hagyd meg magadnak otthonra.
Nézd, #32: előfordulnak olyan fizetett trollok is, akiknek a feladata nem politikai, hanem gazdasági - vagyis a kattintásszám növelése.
Ezt a feladatot ez a fura ember elég jól teljesíti, nem?
Ellenőrzés: ha írsz róla valami komolyabbat, akkor őt törlik, vagy a te írásod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!