Bebizonyította valaha bárki, hogy az ember ősei a majomfélék voltak?
Sajnos #7nek igaza van. Nem gondolom, hogy az evolúció kamu, de érveket tényleg nem hoztunk fel, ezért itt van valami érféle:
Nem tudom ki, nem tudom mikor, de a DNS alapján bebizonyította, hogy van közös ős. Sok faj DNS vizsgálatával el lehet készíteni az evolúciós "családfát", és így ott szerepel benne az ősmajom.
Hoztam a genetikat. Egyértelműen bizonyitja a közeli rokonságot. A csimpánz és ember közös őse egy 5-6 millio éve elt főemlös volt. Ezt nem nehez kideriteni. Már ez az egy dolog megfelelő érv.
Miert kellene hosszu tudományos erveles ha néhány kézenfekvő érv simmán cáfolja?
Ott vannak az ősi emberszabasuak kövületei mint a ramapitechus, aztán az australopitechusok, homo félék amik közzé mi is tartozunk.
Alapvető tényekkel nem vagytok tisztaba. Persze ha úgy érezzük hogy felesleges tul sok energiat belefektetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!