Ez a Tesla-tekercses játék, hogy működik? (VIDEO) Használhatták ezt a középkorban is?
Egy még tanulmányait folytató orosz egyetemista felrakott a netre olyan középkori rajzokat, megbütykőlt páncélok képeit, amibe láthatóan olyan kütyüket rejtettek, hogy működhessen az elv. Anélkül hogy utánanéztem volna sejtem mi lehet a működési elv, de nem akarok senkit befolyásolni. Valóban egy Tesla tekercs bemutatója zajlik?
A középkorban ezt használhatták is akár?....
https://www.youtube.com/watch?v=3FpjcOWwiI4&t=319s
"Egy még tanulmányait folytató orosz egyetemista felrakott a netre olyan középkori rajzokat, megbütykőlt páncélok képeit, amibe láthatóan olyan kütyüket rejtettek, hogy működhessen az elv. "
Na ezt linkeld, mert a linkelt videónak nem sok köze van ehhez.
"Valóban egy Tesla tekercs bemutatója zajlik?"
Nem, a linkelt látványos videón KÉT Tesla tekercs van, és ha jól sejtem össze vannak hangolva.
Egy lovagi páncél tekinthető Faraday-kalitkának. Ha alatta gyapjú ruházatot viselt a pasas élég jó védelmet adott volna a nagyfrekvenciás kisülések ellen.
NYEHEHE! Murisan néztek volna ki a lovagok hátukon cipelt áramfejlesztővel.
-Ja olyan még nem volt a középkorban.
Bocsássatok meg Troll vagyok!
"Nem lehet tudni hogy volt-e a középkorban ilyen."
Kb amennyire azt sem lehet tudni hogy jártak-e emberek a holdon a középkorban.
Most akkor van középkori páncél vagy ez a videó volt az inspiráció?
Vagy mi van?
Össze vagyok zavarodva, most akkor a Vasember alapján lehet, hogy Arthur király páncélja is exoskeleton volt és azért tudott kardot ki-be dugdosni kőbe?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!