Diego tekercses vinyl padló felrakása nehéz? Bővebben lent
Konkrétan ezt néztük ki ⬆️.
Falra akarjuk felrakni nem csináltunk még ilyet, mennyire nehéz? Tapétázni már tapétáztunk,festettünk is, gipszeltünk, gletteltünk de ilyet még nem csináltunk...
6nm a fal felület ahová rakni akarjuk. Ragasztóból milyen kell és mennyi kb?
Egy szakértő megmondja majd a tutit, de szerintem a saját ragasztójával (voltban segítenek) vakolt / glettelt falra fel tudjátok tenni.
Ha nagyon sima a felület egy tapadóhíd képzés alá jól jöhet.
Tudnátok linkelni nekem ragasztót vagy csak nevet írni?
Plusz kérdésem, ez amúgy olyan mint a bútor/ajtó fóliázás? Úgy értem hogy, itt is kikell alóla alaposan nyomni a levegőt különben bubis lesz vagy redős?
Ceresit - meg valami számsor. Mapey nek is van. Vinyl ragaszót beírod, megtalálod. A fal nedvszívó felület, arra jó legyen. Nem lesz olyan mint a fóliázás. Én egy kézi hengerrel egy irányba áthengereltem. Gyorsan húz a ragasztó. Arra kell figyelni, nehogy túl egymásnak nyomd, mert a széle domborulhat. A hengerrel amúgy is kinyomható ez. Az első beállított kicsit száradjon, nehogy a többivel elnyomd. Megy gyorsan.
Nekem a lapok 2,5mm vastagok talán. Redős nem lesz, vízbázisú ragasztó nem gázosik. A ragasztó diszperzit állagú, hengerrel, ecsettel felhordható. Falon gyorsan szárad.
És ha a festék elenged, akkor az egész egyben lehengeredik...
Én inkább felfúrnék tetőlécet a falra, és rendes laminált lapot szögelnék rá.
Akkor nem aggódnék hogy éjszaka rámesik az egész..
Konyhába lesz ha borul akkor szerencsésebb esetben az asztalra :D
Viccet félre téve leszedjük ezt a bevonatot mielőtt felrakjuk úgy döntöttünk.
Durva csiszolóvászon megteszi.
Fent a díszlécem 2-3db 5-6 os tiplivel van feltéve, lakkozva. Egyenes, és tartja a felső részt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!