Mi lenne, ha 1 ember egy lakatlan szigatre kerülne és nem tudna mást enni csak gyümölcsöt a fáról? Meg ha talál egy kis zöldséget
Figyelt kérdés
meghalna,akármilyen sokat próbál enni?:D tegyük fel,h emberünk nagyon béna és nem sikerül neki se halat, se semmit levadászni2010. aug. 18. 22:56
1/30 A kérdező kommentje:
szigetre*
2010. aug. 18. 22:57
3/30 A kérdező kommentje:
:D jaja,ma fogalmazódott meg bennem ez a kérdés...tényleg kíváncsi vagyok mi történne:D
2010. aug. 18. 23:05
4/30 A kérdező kommentje:
vki vmi tipp?nem tudjátok?válaaszt!
2010. aug. 18. 23:07
5/30 anonim válasza:
olyan szinten legyengülne a szervezete hogy egy kis nátha végezne vele
6/30 anonim válasza:
Túlélné. Miért, mibe kéne belehaljon?
7/30 A kérdező kommentje:
hát mondjuk főként csak sznhidrátokhoz jutna...nem?
2010. aug. 18. 23:15
8/30 anonim válasza:
Szerintem szüksége lenne néha egy kis húsra is.
Mondjuk szerintem gyümölcsben sok kalória van, ami táplálja a szervezetet. Tehát szerintem nem halna bele.
9/30 anonim válasza:
Megbetegedne és meghalna. Bár férgekkel is táplálkozhatna szóval elég kicsi lenne rá az esély.
10/30 anonim válasza:
Vegetáriánusok is vannak, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!