Mik az univerzum határai?
Hogyan nézhet ki? Sokak szerint nem átléphető, de szerintem ugyanúgy el lehet hagyni, mint egy bolygót. Mi akadálya?
Természetesen tisztában vagyok vele, hogy ezek jelenleg bejárhatatlan távolságok, szóval ez csak elmélet és feltételezés.
Előre köszi! :)
"a mi világunkon kívülinek tekinthetö"
De pont ez van, hogy ez így nem igaz.
Ha például odaküldenél egy szondát, még a határon belül, akkor az - mivel az ő érzékelése ezen a határon túl terjed - tudná közvetíteni a "műsort".
Tehát ez a világ nincs elvágva tőlünk: csak akkor, ha innen szemléljük.
Mármint: ESETLEG lehet ez is az okuk.
És nem a "határon" vannak, mivel olyan nincsen. A világunk belsejében vannak.
A "látható univerzumunk" határain...
Persze nincs konkrét bizonyíték -s egyhamar nem is lesz-, de nincs is rá más magyarázat.
"A "látható univerzumunk" határain..."
Nem, nem egészen. Ha a határon lenne, nem látnánk. Ezek közelebb vannak.
Amúgy lehet más magyarázat: például egy olyan tömeg, amelyik kívül van az általunk látható határon.
De képzeld el a helyzetet lufival: ha két lufi összeér, akkor hol érhetnek össze?
AKÁRHOL!
Akár a te hasad közepén megjelenhet egy idegen világ egy darabja.
Mivel a lufinak sincsen "határa".
Na lyóóó.
Én nem vitatom a te teoriádat, mindössze annyit állítottam, hogy egy tanulmány szerint ezek az aomáliák akár a multiverzum elméletét is igazolhatják.
Tényleg kár, hogy nincs itt 𝓥𝓪𝓭𝓶𝓪𝓵𝓪𝓬, ő biztos többet tudna a témáról.
Régebben foglalkoztam vele, mostanában kevésbé.
Én is azt írtam, hogy fennáll ez a lehetőség IS.
De van más magyarázat is, szóval óvatosan.
Nekem amúgy tetszene a multiverzum: izgalmasabb lenne, mint az egy szál világ.
Főleg úgy, ha itt lenne pár centire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!