Vannak különböző elméletek (multiverzum, párhuzamos univerzumok), amire egyelőre nincs, s talán egy jóóó ideig nem is lesz bizonyíték.
(Mindjárt jön "Vadmalac", s elmondja neked, hogy mi az igazság.) :)
2021. márc. 10. 00:24
5/25 anonim válasza:
Nem jött. Pedig érdemes "meghallgatni".
2021. márc. 10. 01:42
6/25 anonim válasza:
A legtöbb kozmológiai dolog csak elméleti szinten létezik. Persze ez nem jelenti azt hogy ne lehetne valódi mint például a fekete lyukak
2021. márc. 10. 02:19
7/25 anonim válasza:
5.még jöhet
2021. márc. 10. 02:24
8/25 anonim válasza:
Olvastam olyan teóriát is, ahol a belátható részt tekintik egy univerzumnak, mivel azon túlról valószínüleg sosem fogunk információt megtudni, azon kívül egy másik van. Már nem emlékszem hol, nem tudom belinkelni.
2021. márc. 10. 07:45
9/25 anonim válasza:
"azon kívül egy másik van"
Ez így nem jó, rosszul értetted.
Ugyanaz van mögötte is, csak azt nem látjuk.
2021. márc. 10. 08:05
10/25 anonim válasza:
Jól értettem, az az írás azt fejtette ki, hogy amivel sosem kerülünk kapcsolatba az a mi világunkon kívülinek tekinthetö. Tulajdonképpen az elérhetö információtól tette függövé az ember univerzumát, mondhatni emberközpontú univerzumképet magyarázott. Nem írták azt, hogy ott vége a van a világegyetemnek, de a láthatósági határtól kifelé csak találgatni lehet hogy mi van, ezért azt egy másik világnak tekinti. Nekem inkább egy filozófiai fejtegetésnek tünt a cikk, nem volt benne konkrét fizikai bizonyítási vagy cáfolási kísérlet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!