A HF - HCl - HBr - HI sorrendben nő a saverősség holott a kötés polaritása csökken az EN különbséget figyelembevéve. Miért?
Elfáradtam a kérdést illetően mert úgy tűnik nem kapok választ és lehet bennem van a hiba. Utóbbit elfogadom, nem akarok már kérdést kiírni belefáradtam bárkivel hadakozni és az hogy 2 perc alatt 0-ra le vagyok húzva ami nem zavar csak szerettem volna tanítani ezen a fórumon mert mindig ez volt a cél a stílusom nem volt emészthető ezt elismerem.
D NMR aka fanyúl leteszi a lantot, elfáradtam gyerekek, nem megy tovább nagyon sajnálom hogy sokszor az ellenség képe jelent meg rólam de nem tudok tovább teljesíteni, minden jót nektek gyerekek, maradjatok gyerekek és mindig figyeljetek a tudományos anomáliákra. Mert ha az anomáliát megoldjátok akkor győztetek.
"Mert az anion mérete a flouridtól a jodid irányába egyre nagyobb?"
Igen, ezért. A kvantummechanikai magyarázatba nem megyek bele de lényegében te adtad meg a jó választ, köszönöm.
#17 Mojjo tisztellek mert tudományos vagy de valaki már válaszolja meg a rohadt kérdést. Nem azért vagyok itt hogy chit - chat - eljek.
Hiába vagy nagytudású kémiából téged is leverlek bármikor.
@18:
"de valaki már válaszolja meg a rohadt kérdést"
Miért? És ez egy teljesen őszinte és komoly kérdés. Miért? Te tudod a választ, más meg nem abban fogja mérni a saját tudását, hogy te hogyan vizsgáztatod le, és milyen eredményt adsz neki.*
"Nem azért vagyok itt hogy chit - chat - eljek"
Nekem nagyon úgy tűnik, hogy de.
"Hiába vagy nagytudású kémiából téged is leverlek bármikor"
Tőled vegyészként ez az abszolut minimum, ami elvárható. Ha ez olyasmi, amit le kell írnod, mint nagy dolgot, akkor nagyon nagy gondok vannak.
* = Egyébként valamilyen általam sem világos oknál fogva eddig már két kérdésedre is válaszoltam. Az egyikre semmiféle reakciót nem adtál. Szóval még csak azt sem lehet mondani, hogy valamiféle értelmes beszélgetés, eszmecsere kialakul, ha valaki válaszol egy kérdésedre, hanem jó eséllyel simán ignorálod. Így pláne értelmetlen az egész.
Nemtudnád befogni végre? Teljesen szétszartad a kérdésemet amit tanító szándékkal írtam ki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!