Mikor fog kikristályosodni, hogy a vakcinázási kampánynak van-e értelme?
Figyelt kérdés
Mikor fog látszani a statisztikákban, hogy a vakcinázásoknak milyen eredményeik vannak, illetőleg érdemes volt-e alkalmazni őket vagy semmilyen hatással nem voltak a járványra?2021. febr. 18. 13:45
31/32 sadam87 válasza:
Hopsz, tényleg! :D (Már túl sok az ilyen kérdés. :D )
Akkor emiatt megkövetem a kérdezőt, egy fokkal úgy jobb a helyzet.
"Ha ott a háttérben az oda-vissza nyereséges bartell, akkor kijön nullára és nem nyomja a zsebem."
Én attól tartok, "vissza" irányban nem az államnak nyereséges. De ez már a politika kategóriába vezet el minket.
32/32 Wadmalac válasza:
"Én attól tartok, "vissza" irányban nem az államnak nyereséges."
Hát azért ekkora monstre biznisz túl sok embernek kéne, hogy a zsebét tömje a kusshoz.
Itt valami politikai játék van a háttérben. Valamivel mi járunk jól Kínával szemben.
Vámkedvezmények, mittomén.
Azért nem MINDEN a korrupcióról szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!