Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Ha kiderül, hogy a koronavírus...

Ha kiderül, hogy a koronavírus mesterségesen lett kifejlesztve, akkor visszaadják a diplomájukat azok a tudósok, akik ennek az ellenkezőjét állították?

Figyelt kérdés

Vagy ők nem tartoznak felelősséggel az állításaikért?

[link]

2021. febr. 13. 17:05
1 2 3 4 5 6
 41/60 A kérdező kommentje:

"melyik, témához kapcsolódó szakterületen elismert tudós állította biztosan azt, hogy természetes eredetű, úgy, hogy nem volt rá semmilyen bizonyítéka(pl. a nature kutatás)?"

Már rég válaszoltam rá a 17. kommentben. Te mindenféle kifogást keresel, hogy a cikkben nem is szerepelt az a kifejezés hogy "100 százalék", vagyis nincs is igazam.

2021. febr. 14. 14:31
 42/60 anonim ***** válasza:
100%

LOL:DDD

Te a 17-esben beidézted a kutatás egy mondatát. A kutatásét, ami a covid természetes eredetét alátámasztó bizonyítékokat szolgáltatott nekünk.:DDD

"melyik, témához kapcsolódó szakterületen elismert tudós állította biztosan azt, hogy természetes eredetű, úgy, hogy nem volt rá semmilyen bizonyítéka(pl. a nature kutatás)?"

Válaszolj a kérdésemre!

Lehet hogy a "bizonyíték" szót nem tudod elolvasni? Vagy nem érted?

Vagy lehet, az is lehet, hogy te...... trollkodsz.

2021. febr. 14. 14:38
 43/60 A kérdező kommentje:
Most akkor már te is elismered, hogy történt olyan állítás, hogy a vírus természetes eredetű?
2021. febr. 14. 14:43
 44/60 anonim ***** válasza:
3%

Teljesen mindegy, hogy pontosan mit állítottak a tudósok.

Az a pökhendiség, amivel hozzáálltak azokhoz az emberekhez, akik a mesterséges eredetet gondolták igaznak, már bőven elegendő ok, hogy visszaadják a diplomájukat, ha kiderül, hogy mégse természetes.

2021. febr. 14. 14:50
 45/60 anonim ***** válasza:
95%

"pökhendiség"

Amikor már többszörösen be lett bizonyítva, hogy SOKKAL valószínűbb a természetes eredet, akkor itt már nincs pökhendiség.

Nézz utána, és ha EZUTÁN még vannak MEGALAPOZOTT érveid, akkor gyere!

Addig meg ne!

2021. febr. 14. 14:52
 46/60 anonim ***** válasza:
4%
Aha, szóval ha kiderülne, hogy mesterséges, akkor is a pökhendi tudósoknak lett volna igazuk, hiszen sokkal valószínűbb volt a természetes eredet.
2021. febr. 14. 14:56
 47/60 anonim ***** válasza:

@43 Nem most ismerem el, mindig is elismertem.

Nézd, én egyszerűen nem akarom elhinni, hogy ezt te tényleg direkt csinálod... Elvégre ugyanúgy emberek vagyunk mindketten...

Úgyhogy válaszolj a kérdésemre.

@44 Álljál már le. Azt se tudod, hogy miről beszélsz.

Milyen pökhendiség? Aki egy alátámasztatlan valamit gondol igaznak egy alátámasztottal szemben, ahhoz úgy állnak hozzá az emberek, mint bolondhoz, teljes joggal. Ha bebizonyosodna, hogy mesterséges eredetű, akkor a bizonyítékok ellenére a természetes eredetben hívőket tartanák bolondnak a tudósok. Azt se érted meg, amit saját magad beszélsz, amit mi mondunk, azt még kevésbé, de cserébe akkora arcod van, olyan kiállásod...

2021. febr. 14. 15:01
 48/60 anonim ***** válasza:
4%
Én többet nem reagálok, javaslom kérdező, te se tedd.
2021. febr. 14. 15:05
 49/60 anonim ***** válasza:
Így van, mindig egyszerűbb elmenekülni, mint beismerni, hogy "oké, hülyeségeket beszéltem, egyik elismert szakértő sem mondta biztosnak _bizonyíték_ nélkül a természetes eredetet, és ha előkerülnének más bizonyítékok, amik a régieket cáfolják, megváltoztatnák az álláspontukat, stb., stb.". Tedd csak ezt.
2021. febr. 14. 15:17
 50/60 sadam87 ***** válasza:
100%

Hát szerintem abban az állíásban, hogy az ő elemzésük egyértelműen azt mutatja, benne foglaltatik annak a lehetősége, hogy nem kizárható, hogy az elemzésük nem volt pontos... De ha mélyebben is belolvasol a cikkbe, találsz például ilyen mondatot:

"It is improbable that SARS-CoV-2 emerged through laboratory manipulation of a related SARS-CoV-like coronavirus."

Azaz azt állítják, hogy valószínűtlen, hogy a SARS-CoV-2 vírust mesterségesen fejlesztették volna ki (és ezután a mondat után meg is indokolják, miért gondolják így), nem azt, hogy semmi esély nincs arra, hogy mesterséges lenne.

Amúgy sem értem, hogy miért kéne bárkinek visszaadni a diplomáját amiatt, hogyha az alapján, hogy minden jel arra utal, hogy természetes úton alakult ki a vírus, arra a következtetésre jut, hogy természetes úton alakult ki. Még akkor is, véletlenül később kiderülne, hogy ez a feltételezés téves volt. (Aminek amúgy tudomásom szerint az égvilágon semmi jele.)

2021. febr. 14. 16:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!