Megbízhatónak tartod a Covid-19 vakcinákat?
Csak azért, mert az "ingyenes és önkéntes", propaganda szöveggel ellentétben az emberiség rá lesz kényszerítve. Aki nem adatja be, az bizonyos szolgáltatásokat nem vehet majd igénybe. Ez most már tény, csak az a kérdés, hogy miként:
El tudom képzelni, hogy a vakcinák alacsony népszerűsége miatt ellehetetlenítik az emberek életét, hogy rávegyék a népet az oltásra.
Kíváncsi vagyok arra, hogy a GYIK értelmeségi része mit mondd, ezért írtam ki ezt a kérdést.
Ti, akiknak nagy biológiai és kémiai ismerete van, mit gondoltok!?
Beismerem, én kicsit félek :-)
"Sőt, ebből is akarok majd érettségizni (biológiából), és ezt is akarom tanulni majd az egyetemen." Megtennéd a közösség érdekében, hogy az egyetemi jelentkezésedhez csatolod a fenti agymenésedet is, Kérdező? Nehogy a felsőoktatásban egy arra érdemes helyét elfoglald, ha majd arra kerül a sor...
Köszi előre is!
Nyugodtan gúnyolódhatsz, mert ettől még a pánikhangulatban, stresszben, gyorsan kikevert vakcina nem lesz hiteles. Nincs letesztelve normálisan. Az igazi tesztelés majd a tömeges oltasoknál kezdődik el, amikor a nyájat oltani fogják. Majd kíváncsi leszek, főleg a zsidók, az oroszok, meg a rizsevő, a járványért felelős kinaiak szüleményére.
De ezt én távolról figyelem majd.
Sem hasznára, sem kárara nem vagyok a társadalomnak jelenleg.
Nem kell tartanod, mert nem fogok csatlakozni semmilyen oltásellenes mozgalomhoz. Csak a saját véleményem írtam itt le.
Van nekem elég dolgom. Fel kell készülnöm a kémia dolgozatra, meg ilyenek...
"Nyugodtan gúnyolódhatsz, mert ettől még a pánikhangulatban, stresszben, gyorsan kikevert vakcina nem lesz hiteles."
Nem pánikhangulatban lett kikeverve, hanem a tudományos kutatás szabványainak mefelelően.
"Nincs letesztelve normálisan."
De, az engedélyezett vakcinák le vannak tesztelve normálisan.
Szerintem meg pánikhangulatban lett kikeverve. Tehát gyorsan, sietni kellett. Pandémia nélkül feltehetően még mindig folyna a kutatás, nyugodt tempóban.
Ja, le vannak teszelve... Volt pár megkeseredett önkéntes, meg elvégeztek pár vizsgálatot.
Majd akkor jön el az igazi tesztelés, amikor a nyájat oltani fogják. Akkor kiderül, mennyit ér az egész.
"Szerintem meg pánikhangulatban lett kikeverve."
Oké, akkor szerinted így lett kikeverve. Ettől függetlenül ugyanazokat a szakmai sztenderdeket tartották be, mint máskor.
"a, le vannak teszelve... Volt pár megkeseredett önkéntes, meg elvégeztek pár vizsgálatot."
Így van. Éppen úgy, mint minden más gyógyszer vizsgálatnál. A Pfizer féle vakcina esetén például az a "pár" önkéntes összesen 43 493 fő volt.
Kedves Kérdező!
Gondold át ezt a biológiatanulás-dolgot. A fenti írásaid alapján nem szabadna a biológiához közelebb kerülnöd, mint pl. a fűnyírás, fahasogatás, ilyesmik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!