Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Megbízhatónak tartod a Covid-1...

Megbízhatónak tartod a Covid-19 vakcinákat?

Figyelt kérdés

Csak azért, mert az "ingyenes és önkéntes", propaganda szöveggel ellentétben az emberiség rá lesz kényszerítve. Aki nem adatja be, az bizonyos szolgáltatásokat nem vehet majd igénybe. Ez most már tény, csak az a kérdés, hogy miként:

[link]

El tudom képzelni, hogy a vakcinák alacsony népszerűsége miatt ellehetetlenítik az emberek életét, hogy rávegyék a népet az oltásra.

Kíváncsi vagyok arra, hogy a GYIK értelmeségi része mit mondd, ezért írtam ki ezt a kérdést.

Ti, akiknak nagy biológiai és kémiai ismerete van, mit gondoltok!?

Beismerem, én kicsit félek :-)

2020. dec. 29. 11:31
1 2 3 4 5
 21/48 sadam87 ***** válasza:
10%

Talán érdemesebb egy immunológust meghallgatni a témában (vagy legalább a kivonatot elolvasni):

[link]

2020. dec. 29. 13:07
 22/48 A kérdező kommentje:

"Az is be van bizonyítva, ha 1 zacskóval is többet eszel, vagy gyereknek adod, akkor leáll a májad"

Te most szándékosan akarsz engem megtéveszteni, hogy ilyeneket beszélsz?

"Aki azt irkálja, hogy az oltást kikeverték gyorsan, az legalább olvasna utána hogy hány éve kutatják ez a technikát és hogy ez nem egy kémiai vegyület"

Azért keverték ki gyorsan, mert sok pénzt tettek bele, meg a technikai fejlettség stb. ezt kb. mondja a propaganda szöveg.

"Az a baj, hogy az emberek 99% sötét a biológiához"

Az emberek 8. osztályig tanulnak biológiát. Utána már az tanul csak, aki gimnáziumban tanul természettudományokat. Tehát ne akard beállítani a biológiai tudást alapműveltségnek, mert nem az.

Kíváncsi leszek viszont, hogy amikor te beadatod, visszamersz-e majd jönni ebbe a topikba, fél év után elmondani, hogy minden oké veled..

2020. dec. 29. 13:07
 23/48 A kérdező kommentje:

Kemenesinek volt választása mást mondani? :)

Egy virológus szakember vajon merne a Fidesz terveiben nehézséget okozni, hogy kimondja:

Nem tartja megbízhatónak a vakcinát?

Na, kb. ennyit ér a nyilatkozata.

De azt gondolom eleget megtudtam ennek a rovatnak a mentalitásáról ebben a kérdésben.

Köszönöm a válaszokat.

OFF

2020. dec. 29. 13:13
 24/48 anonim ***** válasza:
24%

Istenem, de ostoba vagy. Minden középiskolában van biológia, csak úgy szólok :) Bár gondolom még nem tartasz ott.

"Te most szándékosan akarsz engem megtéveszteni, hogy ilyeneket beszélsz?"

Na mit mondtam, hogy gőzöd sincs arról, hogy mit szedsz be? És komolyan ilyenek okkoskodnak :)

Szerinted egy külföldön dolgozó embernek, vagy egy magáncégnél kutatónakmi köze a fideszhez és mégis milyen félnivalóm lenne? :D De most komolyan.

Jól mondod, neked és a hasonló lumper társadnak, akik az oltást fikázzál, semmiféle alapműveltségi nincs biológiából. Ez tény. De legalább néznél utána, hogy ne tűnj értelmi fogyatékosnak

2020. dec. 29. 13:17
 25/48 sadam87 ***** válasza:
40%

"Az emberek 8. osztályig tanulnak biológiát. Utána már az tanul csak, aki gimnáziumban tanul természettudományokat. Tehát ne akard beállítani a biológiai tudást alapműveltségnek, mert nem az."

Természetesen nem kell annak tekinteni. (Bár szerintem azért nem ártana, ha bizonyos részei beleesnének. Pl. szerevezte mindenkinek van.) Csak mondjuk ha nem tekintjük annak, akkor meg nem kéne mindenkinek megmondania a tutit, akinek lövése nincs hozzá, hanem azokra kéne hallgatni, akiknek van.

"Kemenesinek volt választása mást mondani? :)"

Igen.

"De azt gondolom eleget megtudtam ennek a rovatnak a mentalitásáról ebben a kérdésben."

Mi is a tiedről:

- észérvek nem számítanak

- a szakértők mind hazudnak

- csak neked van igazad

Csak akkor minek írsz ki kérdést?

2020. dec. 29. 13:21
 26/48 A kérdező kommentje:

Nincs minden középiskolában biológia! Mivel a középiskolák is sokfélék, csak az érettségi tantárgyak ugyanazok.

"Bár gondolom még nem tartasz ott"

Ott tartok, estin csinálom a 10. osztályt.

"Szerinted egy külföldön dolgozó embernek, vagy egy magáncégnél kutatónakmi köze a fideszhez és mégis milyen félnivalóm lenne? :D"

Mondjuk attól, hogy a kormánymédia lejáratja. Meg, hogy megcsappan a hírneve, tudományos körökben.

"semmiféle alapműveltségi nincs biológiából. Ez tény"

Szerencsére a rágalmad a félévi vagy az év végi osztályzatomban nem fog látszódni.

2020. dec. 29. 13:28
 27/48 A kérdező kommentje:

"Csak akkor minek írsz ki kérdést?"

Kíváncsiságból, infókat akartam gyűjteni.

2020. dec. 29. 13:30
 28/48 anonim ***** válasza:
35%

"Mondjuk attól, hogy a kormánymédia lejáratja. Meg, hogy megcsappan a hírneve, tudományos körökben"

Hát persze, ez így működik. Az agyad csappant meg, de az már jó rég. Egy 17 éves kis fika akarja itt megmondani a tutit, mikor a saját bevallása szerint gőze sincs a biológiához és már nem is tanulja? mégis mit akarsz így bebizonyítani?

2020. dec. 29. 13:31
 29/48 anonim ***** válasza:
55%

Teljesen mindegy, hogy én minek tartom, mert nem értek hozzá.

Az a lényeg, hogy azok megbízhatónak tartják-e, akiket azért fizetünk mi, adófizetők, hogy kivizsgálják, hogy megbízható-e, illetve, hogy a tapasztalatok mit mutatnak pár hét/hónap múlva.

És persze lehetek retard, és elhihetem a konteós baromságokat, hogy az egész világ összeesküdött ellenem és majd nanorobotokkal oltanak be, meg hasonló hülyeségek.

De ennyi erővel azt is hihetem, hogy minden józan ész és racionalitás ellenére a földönkívüli reptilián faj beszivárgott az emberiség vezetésébe mert el akarják venni tőlünk a bolygót.

Csak hát ez elmebetegség, konkrétan paranoid skizonfréniának hívják.

Én meg nem vagyok elmebeteg.

2020. dec. 29. 13:32
 30/48 A kérdező kommentje:

Nem vagyok már 17 éves. Én szakmákat tanultam, utána évek után mentem vissza a gimnáziumba estire, befejezni. Felnőtt vagyok.

Jelenleg 10.-es vagyok ott, hetete kétszer van iskola, és tanulok biológiát is, van olyan tantárgyam. Legutóbbi a moszatokat tanultam. Sőt, ebből is akarok majd érettségizni (biológiából), és ezt is akarom tanulni majd az egyetemen.

De ettől függetlenül leírtam, mi a bajom a vakcinával. Az orosz vakcina kifejezetten gyanús: [link]

De nincs bajom azzal, aki beoltatja magát. Majd legalább azokon megfigyelem, mi a helyzet xD

2020. dec. 29. 13:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!