Megbízhatónak tartod a Covid-19 vakcinákat?
Csak azért, mert az "ingyenes és önkéntes", propaganda szöveggel ellentétben az emberiség rá lesz kényszerítve. Aki nem adatja be, az bizonyos szolgáltatásokat nem vehet majd igénybe. Ez most már tény, csak az a kérdés, hogy miként:
El tudom képzelni, hogy a vakcinák alacsony népszerűsége miatt ellehetetlenítik az emberek életét, hogy rávegyék a népet az oltásra.
Kíváncsi vagyok arra, hogy a GYIK értelmeségi része mit mondd, ezért írtam ki ezt a kérdést.
Ti, akiknak nagy biológiai és kémiai ismerete van, mit gondoltok!?
Beismerem, én kicsit félek :-)
Tehát szerinted hazudik a portfólió, amiker ezt írja? :
"Lehetségesnek tartja-e a kormány, hogy lesz olyan szabályozás, amely különbséget tesz az emberek között aszerint, beoltatták-e magukat a koronavírus elleni vakcinával vagy sem? Lesz-e például vakcinaútlevél, vagy mondjuk egy mozi, színház, fesztiválszervező kikötheti-e, hogy a rendezvényt csak beoltott ember látogathatja? Esetleg a korlátozó szabályok alól mentesülhetnek-e a beoltottak? – hangzott el a sajtókérdés a mai Kormányinfón.
Gulyás Gergely szerint „egészen biztosan lesznek ilyen szabályok, nemcsak Magyarországon, hanem Európában mindenütt, tehát az oltási könyv az útlevél vagy a személyi igazolvány mellett szerintem egy fontos okirat lesz majd a tömeges oltást követő hónapokban. Majdnem biztos, hogy légitársaságok is fognak ilyen szabályokat előírni, Magyarországon és külföldön egyaránt lehetnek ilyen szabályok.”
Akkor lehet, nagy meglepetésben lesz részed, 2021-ben. 😅
Szerinted Gulyás Gergely viccelt azon a sajtótájekoztatón?
Az is kérdés, hogy mennyire megy majd ki a sajtóba, ha esetleg kiderülne, hogy valamelyik vakcina káros... Mivel A Fidesz eköré építi a politikáját.
Na, de most inkább tudományos szemszögből érdekel a téma.
A Neocitránt számtalanszor használtam már, és mielőtt elkezdtem használni, a gyógyszer akkor is ismert volt.
Te tényleg a Neocitránt hasonlítod egy ismeretlen, pár hónap alatt kikevert kémiai kotyvalékhoz?
Gyógyszerészként nem igazán érted akkor a tudatlan népet.
A Neocitránról be van bizonyítva, hogy hatásos, nem káros, rengeteg tapasztalat van vele kapcsolatban.
A Covid-19 vakcinákat pár hónap alatt keverték ki, rohamtempóban, nincs róla tapasztalat. Tehát nekem eléggé erőltetettnek tűnik az érved.
"közben azt sem tudja, mi az, hogy RNS"
Mert nem is kell tudnia. Én most is tanulok biológiát, de más 8.-ba tanult utoljára, nem szakterülete. Ettől függetlenül logikusnak tűnik a félelem egy ismeretlen, rohamtempóban összedobott gyógyszertől.
:A Neocitránról be van bizonyítva, hogy hatásos, nem káros, rengeteg tapasztalat van vele kapcsolatban."
Az is be van bizonyítva, ha 1 zacskóval is többet eszel, vagy gyereknek adod, akkor leáll a májad.
A tények nem tudása nem mentesít semmi alól. Aki nem tudja, hogy mi az az RNS, az ne is akarjon véleményt alkotni arról, csak ha utána nézett.
Aki azt irkálja, hogy az oltást kikeverték gyorsan, az legalább olvasna utána hogy hány éve kutatják ez a technikát és hogy ez nem egy kémiai vegyület.
Az a baj, hogy az emberek 99% sötét a biológiához (az mRNS mellesleg 12. osztályos tananyag), de azért beleokoskodik,mert muszájnak érzi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!