Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Miért nem hagyjuk a biológiai...

Miért nem hagyjuk a biológiai evolúciót dolgozni?

Figyelt kérdés

Az ember beleszól az evolúcióba, így nem érvényesül a természetes és a szexuális szelekció úgy, ahogyan kell.

Egy sokkal szebb, és boldogabb világ lenne, ahol CSAK azok élnének, akik megfelelően tudtak alkalmazkodni a környezethez. Az alkalmatlanokat a szelekció egyszerűen kiselejtezte, ma meg patyolgatják őket.

2020. dec. 26. 16:16
1 2 3
 1/24 A kérdező kommentje:
*pátyolgatják
2020. dec. 26. 16:17
 2/24 anonim ***** válasza:
74%

Átgondoltad, hogy te élnél-e, vagy sem?

Vagy a felmenőid, a rokonaid?

Mengele is ezt vallotta, a Magyar Orvosi Kamara ezt "továbbfejlesztette".

Beadtak egy javaslatot, hogy ha túl sok lenne a covid-beteg,

akkor sorsolják ki, hogy ki kap kezelést és aki kiesett, annak sorry.

Kásler úgy dobta vissza, ahogy volt.

Szóval hogy is képzeled te azt az állítólagos "természetes szelekciót"?

Úgy, hogy te kimaradj belőle, igaz?

Nos, az orvostudomány kialakulása és fejlesztése is az emberi agy fejlődésének egyik eredménye. Ha érted.

2020. dec. 26. 16:20
 3/24 A kérdező kommentje:
Úgy gondolom, én azokhoz tartoznék, akik túlélik, és magasabb szintre lépek.
2020. dec. 26. 16:21
 4/24 anonim ***** válasza:
86%

1-es vagyok.

Teszem azt, 20 év múlva megbénulsz. Akkor dobjanak ki, és hagyjanak pusztulni, vagy kezeljenek és "pátyolgassanak", ahogy te aposztrofálod,

hogy emberi méltóságodat megtartva tudj tovább élni a betegségeddel együtt?

Nos?

2020. dec. 26. 16:21
 5/24 anonim ***** válasza:
82%
Én meg úgy gondolom, hogy mivel a mentalitásod torz, csökött, elfajzott, ezért te rokkantnak számítasz, aki pátyolgatásra, nevezetesen elmegyógyintézeti kezelésre szorulsz.
2020. dec. 26. 16:23
 6/24 anonim ***** válasza:
78%

Kérdező!

Mivel a kérdésed valóban fasiszta provokáció, ezért jelentettem a moderátoroknak.

2020. dec. 26. 16:24
 7/24 A kérdező kommentje:

Nem tudom mi lenne akkor. Abban azonban biztos vagyok, hogy a biológiai evolúció egy szebb és boldogabb világot hozna el, ahol a fejlődés a cél.

Nem lennenek Darwin díjasok, sem semmittevő celebek, sem tudománytagadó vallasosok.

A Homo Sapiens istenné válna.

2020. dec. 26. 16:25
 8/24 A kérdező kommentje:

Provokáció lenne?

Nem hinném. Az embert nem isten, hanem a biológiai evolúció teremtette.

Az erkölcs/etika, stb. emberi találmány.

Az emberiségnek fejlődnie kell, és ehhez a biológiai evolúció a kulcs.

2020. dec. 26. 16:26
 9/24 A kérdező kommentje:

Jaa persze.

Az, aki jelentett engem, gondolom, etetné-itatná a bűnözőket, meg azokat az embereket, akik csak úgy vannak, és rohaszták az emberek agyát (pl. "valóságsóó" hősök), meg azokat is, akik egymás után szarják a gyerekeket. Az, hogy a sok hülye miatt túlnepesedés van, lassan tönkremegy a Föld, mert kizsákmányolják, semmit nem jelent.

Az emberiségnek azonban lesz majd egy szelekciója, amikor lekaparjuk azt a réteget, ami felesleges. A galaxis gyarmatosítása ugyanis kizárólag az értelmiségi és gazdag réteg körében fog végbemenni!

2020. dec. 26. 16:37
 10/24 anonim ***** válasza:
85%

Kedves Kérdező, hagyd dolgozni az evolúciót.

Nehogy valaha is orvoshoz menj! Ha túléled, magasabb szintre lépsz, ha nem, akkor sorry- legyen így, oké?

2020. dec. 26. 16:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!