Az Iter kudarcra van ítélve?

2
én rá se kattintottam.
XD
bolond lukból...
Az eddigi válaszolók szellemi színvonalát nem jellemezném, ostobaságukról saját maguk tettek tanúbizonyságot.
Remélem jönnek olyan értelmes válaszok is, amelyek a kérdésre fognak választ adni.

Nincs halálra ítélve... Egely sem..........
A kérdező is az ostobaságáról tett tanúbizonyságot. Bekajálja amit egy Gyurciburci süketel.
#5 Egy kérdést tettem fel, állásfoglalás nélkül.
Csak azért elutasítani nem lehet, mert Egely vetette fel. A tudomány nem működhet dogmatikusan.

"Csak azért elutasítani nem lehet, mert Egely vetette fel."
Egely megint felvetett valamit, ami szembe megy az egész világgal. Már megint. Isten tudja hanyadjára. Már unalmas :D

Itt a gyk-n havonta van két kérédés kiemelve Gyüzgyü bácsiról.
Legközelebb az ezotéria kategóriába írd ki, amiben szerepel az öreg neve vagy elmélete.
Talán, ha látok egy "ingyenenergiás", gyakorlatban is használható "Egelykerék meghajtású" generátort vagy járművet, akkor talán emberszámba veszem.
De addig azt sem hiszem el, ha kérdez valamit.
Sőt azt sem veszem emberszámba, aki rá hivatkozik bármiben is.
#7 Azok viszik előre a tudományt, akik időnként szembe mernek menni a tudományos világgal. Semmelweis Ignác a klasszikus példa. A maga idejében a #8-as féle vallási fanatikusok őt se vették emberszámba.
Pár évtized múlva majd kiderül, hogy igaza volt, vagy sem.

"#7 Azok viszik előre a tudományt, akik időnként szembe mernek menni a tudományos világgal."
Ilyenek pl Egely aki szerint a nap folyékony és e miatt nem lehetséges a fúzió, a hidrogénbombákat meg hagyjuk, kitaláció. Vagy ilyen Arany Laci aki szerint Einstein csak kitalálta a E=mc˘2-et, és ők már évekkel ez előtt megváfolták a relativitáselméletet. Aztán az erre alapozva épített eszközök ugyanúgy müködnek tovább :D
Egely már 30 éve hajtja a hülyeségét, hány évtized kell még hogy kiderüljön?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!