Mért van az ásványvíznek mellékíze?
Figyelt kérdés
esetleg napon maradt és "megbuggyant"?2010. aug. 11. 23:48
1/4 anonim válasza:
Dúsítani szokták különféle ionokkal és ásványi anyagokkal, melyeknek különböző íze van. Ezért nem jó, ha sokáig egyféle ásványvizet iszol. Ugyanis ahány márka, annyi féle dúsítás, és ha egyfélét iszol sokáig, az adott anyagból túl sok kerülhet a szervezetedbe, ami mérgező is lehet akár. Érdemes néhány márkát váltogatni néhány havonta, hogy az ásványi anyag felesleg ürülni tudjon a szervezetedből.
3/4 anonim válasza:
Szerintem attól :S én is jártam már így, a kocsiban maradt a vizem és utána volt valami furcsa mellékíze. Nekem vas íz ugrott be róla :S (bár fogalmam sincs milyen íze van a vasnak :P )
4/4 anonim válasza:
Az ásványvíznek is van lejárati ideje. Érdemes erre odafigyelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!