Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Mikor tér vissza az egész...

Mikor tér vissza az egész világ a megszokott normalitásba?

Figyelt kérdés
2020. nov. 28. 13:14
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
100%

Szerinted az egész lakosságot be kéne oltani ahhoz, hogy megszűnjön a válság? Szerintem igenis megszűnik majd ha bejön ez a vakcina, lemennek majd a számok tőle és minden újra a régi lesz.

2020. nov. 28. 16:06
 22/43 A kérdező kommentje:

19

Nem az a lényeg, hogy honnan van a bizonyíték. A törvénytervezetet kell elolvasni és értelmezni.

2020. nov. 28. 16:11
 23/43 anonim ***** válasza:
24%
Óh, dehogynem, pont az a lényeg... Meg az, hogy direkt úgy ferdítenek benne, hogy az az ő elszabadult világlátásukba belepasszoljon.
2020. nov. 28. 16:13
 24/43 A kérdező kommentje:

19

Ha jobban belegondolsz, ez a rendőri brutalitásról keszülő bizonyítékok (videofelvételek) megakadályozását hivatott törvényi erőre emelni.

2020. nov. 28. 16:14
 25/43 A kérdező kommentje:

"Azt még mindig nem sikerült kifejtened, hogy az emberi élet védelme miért is gonosz dolog? Szerintem inkább az marha nagy felelőtlenség (tudatosan vállalva gonoszság), ha a saját kényelmed miatt veszélyezteted mások életét, mert például nem vagy hajlandó maszkot viselni."

Te úgy beszélsz mintha ez meggyőződésből tennék vezetőink. Érdekek fűződnek minden intézkedéshez. Ez a fajta naivitás elég zavaró. Aki már dolgozott vállalatnál felsőbb pozícióba, mert már olyan szinten is meg lehet tapasztalni a valóságot, az jobban belelát a dolgok valós menetébe, a valódi okok mögé. Az, hogy egy vállalat miként és miket kommunikál a fogyasztóknak, környezetének annak semmi köze nincs ahhoz, hogy mi lenne amúgy a helyes. Hanem csakis arra alapszik, hogy ők mit szeretnének hallani. Nincs olyan, hogy politikusok, mágnások meggyőződésből helyesen cselekszenek. Úgy cselekszenek amely a lehető legjobb nekik, a lehető legjobban szolgálja céljaikat, érdekeiket.

Az emberi élet védelme, ha meggyőződésből történik az csodás dolog. Ha érdekből, az elítélendő.

Kifejtettem, hogy nem az emberi élet védelmével van bajon, hanem az emberek, gyerekek maszkba bújtatásával (nem is egészséges számukra), szabadságjogaik korlátozásával, életterük korlátozásával. És mindezt a lakosság konzultálása nélkül, mi úgy is jobban tudjuk alapon.

2020. nov. 28. 19:51
 26/43 sadam87 ***** válasza:
68%

"Te úgy beszélsz mintha ez meggyőződésből tennék vezetőink."

Én arról beszélek, hogy te magad írtad a 2. válaszodban, hogy a vírusnak 1% közelében van a halálozási rátája. (Ahogy írtad, valószínűleg alacsonyabb - bár az európai elöregedett társadalmakban nem biztos - de nem sokkal.) Még ha próbáljuk is megvédeni a veszélyeztetett csoportokat, akkor sem 100%-os a védelem. És amúgy sem csak az idősek és betegek halnak bele (bár a fiatalabbak körében valóban lényegesen alacsonyabb a halálozás). Szóval te maga írtad, hogy miért nem engedjük el a vírust. Az nem az emberi élet védelmét, hanem veszélyeztetését jelenti. (Arra, hogy milyen durván meg tudnak ugrani a halálozások ha nem tartják kordában a járványt, kismillió példát lehet mondani.)

Amúgy akár milyen szép a szöveg amit írtál, a mondanivalóm nem érinti, mivel én nem a politikusok, hanem a kutatók és orvosok állításairól beszélek.

"Az emberi élet védelme, ha meggyőződésből történik az csodás dolog. Ha érdekből, az elítélendő."

??????

Tehát ha valaki nem meggyőződésből védi az emberi életet, akkor inkább gyilkolásson???

"Kifejtettem, hogy nem az emberi élet védelmével van bajon, hanem az emberek, gyerekek maszkba bújtatásával (nem is egészséges számukra), szabadságjogaik korlátozásával, életterük korlátozásával."

Én meg kifejtettem, hogy ezek elvetésével emberek életét veszélyezeted.

(Mellesleg mindenféle bizonyíték nélkül állítod, hogy a maszk nem egészséges az emberek számára, ellenben bizonyított tény, hogy segíti a fertőzés terjedésének lassítását.)

"És mindezt a lakosság konzultálása nélkül, mi úgy is jobban tudjuk alapon."

Nem tudom, te hogyna képzeled el ezt. Van egy veszélyhelyzet, amire gyorsan kell (kéne) reagálni. Szerinted kéne tartani egy népszavazást.

Amúgy megnyugtatlak, az emberek többsége támogatja a maszkviselést. (A többi korlátozást nem annyira, bár ez október eleji hír, azóta változhatott a helyzet).

[link]

Amúgy dicső kormányunkat nem hibáztathatod, ők tartottak a járványhelyzetről is nemzeti konzultációt. (Mondjuk annak pont annyi értelme volt, mint az eddigieknek, ráadásul valahogy tök más következetést vontak le belőle, mint amit mondtak az emberek... Hajaj.)

[link]

2020. nov. 28. 21:11
 27/43 anonim ***** válasza:
85%

Olyan hülyeségeket írkálsz, már ne is haragudj...

"A több évre négy fal közé szorított, szórakozástól, társasági élettől megfosztott emberek mivé válnak? Mi lesz fizikai és mentális egészségünkkel?"

Nincs senki a négy fal közé szorítva, az este 8 és reggel 5 közti időintervallumot leszámítva szinte ugyanúgy megy az élet. Ezt a pár hetet/hónapot/max egy évet meg kibírja mindenki éjszakai szórakozás nélkül.

"Erre senki sem gondol? Sokkal nagyobb lesz halálozási ráta ennek eredményeként más betegségek miatt!"

Mitől? Attól, hogy nem mehetnek el éjszaka bulizni? Ilyen hülyeséget honnan veszel?

"A többiek meg alakítsák ki a nyájimmunitást 3-4 hónap alatt."

Mint ahogy több ország példája már bemutatta, a nyájimmunítás nem működik. Egyébként a nyájimmunítás eleve csak egy fikció volt, ami a bárányhimlőből(!) indult ki. A gyakorlatban még az influenza ellen sem működik, nem hogy a COVID ellen.

"Az 5-10-20 éves korlátozás, maszkviselés nem megoldás. Az emberi alaptermészet, biológia ellen dolgozik. Embe-ellenes, ördögi intézkedések ezek!"

Milyen évekről beszélsz? 2, maximum 3 éven belül úgy eltűnik a COVID, mintha sose lett volna (az más kérdés, hogy valószínűleg lesz helyette másféle pandémia, de valószínűleg nem lesz ennyire mélyreható hatású).

"Ha jobban körülnézel ez a válság ismét mely vállakozásoknak használ? Igen, az óriás-, mamutvállakozásoknak. Lesöprik a kis- és középvállalkozásokat a színtérről. Ezáltal erősödik a kontroll, a hatalom és tőke koncentrálódik, még jobban mint eddig."

Ez annyira nem igaz, hogy én is kisvállalkozó vagyok, és bizony elég jól kerestem a vírus alatt. És a környékbeli vállalkozókat ismerve elárulhatom neked, hogy velem együtt sok másik kkv szintén jó évet zárt.

"Nem nehéz elképzelni milyen következményei vannak a mentális betegségeknek, mozgásszegény, ingerszegény életmódnak hosszú távon."

Senki nincs mozgásszegény életmódra kényszerítve. Én hetente járok sportolni, futás, görkorcsolyázás, tavasszal is jártam, a nyáron végig, és még most is. A csapatsportok nyilván korlátozva vannak, de ez sem tart örökké.

2020. nov. 28. 23:42
 28/43 anonim ***** válasza:
100%

Már többször leírtam, érdemes felismerni a meggyőzhetetlen, téveszmékben élő embereket. És ha ez megtörtént, lehet elkerülni.

Bármi megvitatható, ha a felek ezt akarják és képesek rá. Ha viszont se nem akarják, se nem képesek rá, ezt felismerve más időtöltés után érdemes nézni.

2020. nov. 29. 15:33
 29/43 anonim ***** válasza:
65%

Csak az a baj, hogy a legvadabb konteósok valahogy mindig a tudományon kötnek ki.

Az ezotérián ritkábban lehet olvasni ekkora hülyeségeket (új gondolatként).

2020. nov. 29. 17:16
 30/43 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem a legnagyobb ellenség Albert Einstein. Összedolgozik a gonosz-gyíkemberekkel, és az emberiség elleni merénylet része ez a minden relatív dolog. Azért találták ki, és másították meg az egész univerzum fizikáját, gyürték össze a teret, hozzávarrták az idö szövetét, hogy minden véletleneken múljon, és a szegény hétköznapi embert megkavarják, ellehetetlenítsék, ne tudja senki mi is történik a háttérben, és így a sátán az illuminátusokkal szövetkezve megmérgezze, és sanyarú szenvedö sorba taszítsa az egész emberiséget. Tuti van idögépük is, most már visszamentek a múltba, és összegyüjtik az eddig élt összes embert, és ide fogják öket is hozni szenvedni, és mivel így még többen leszünk hamarabb elfogy majd a medvesajt, és nem jut minden óvodásnak reggelire. Végezetül mindenkit össze fognak kötni mindenkivel gyorskötözövel, és körbefalazzák

az embereket, lefedik hogy fény se legyen, aztán mikor mindenki már beleörült akkor egy össznépi elektrosokkal mindenkinek leszedálják az agyát és zombitársadalmat hoznak létre...

Ez így jó lesz kérdezö? Remélem megnyugtató, hogy a vírus dolog semmiség ehhez képest.

2020. nov. 30. 08:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!