Most mitől terjed újra ilyen rohamosan a Covid-19?
A korlátozások és maszkviselés dacára durván gyorsul a terjedése.
Pedig júliusban, augusztusban kevésbe volt szigorú a helyzet, az emberek nyaraltak és alacsonyan voltak az esetszámok. Ez teljesen szembemegy a logikával, úgy ahogy ez a vírus már szinte minden téren szembement a logikával...
Ne terjesszünk már hazugságokat. Főleg ilyen ügyben. Elhiszem hogy a szalagmunkás haverjaiddal jókat röhögtök ezen a délutános műszakban, de emberéletek múlhatnak ezen.
Tömeg van!
Mindenütt!
Plusz a vírustagadók, a maszk nélküliek, a foci- és táncrajongók...
ja, és nincsenek korlátozások. Mindenki közlekedik. A tömegben.
#3-mal és #6-tal értek egyet.
Mert az emberek egy részének az értelmi képessége, még a birkáét sem éri el. Már több szakember is elmondta a maszkviselés hasznosságát. Ennek ellenére még mindig vannak olyan eszetlen idióta, gyagyás barmok, akiknek a pofáján nincs maszk. Ma is felszállt a 14-es villamosra egy apa a lányával, egyiknek a képén sem volt maszk. A múltkor szintén a 14-es villamoson volt egy kopasz pali, annak a pofáján sem volt maszk, a Lehel útnál, ahol leszálltam odaszóltam neki: te idióta állat! Legszívesebben az ilyeneket lerugdosnám a villamosról.
Ezenkívül az emberek egy része képtelen felfogni, hogy most nem kellene feltétlenül külföldre menni nyaralni, meg bulikba.
7
Láttam olyan videót is, hogy egy repülőn agyba főbe vertek egy embert mert nem volt maszkja.
Én igazából az ilyen fanatizmust pont úgy elítélem mint a másokra magasról tevőket. Egy kutya a kettő, agyilag zoknik.
7-es vagyok.
Természetesen én sem tenném meg, hogy valakit lerúgjak a villamosról emiatt. Nem vagyok ilyen fanatikus. Azt viszont, ha egy ellenőr emiatt leszállítja, helyesnek tartom, bár ilyet még nem láttam.
Az a baj, hogy ekkora tömegben már nem működnek elég jól a maszkok.
Orvosi maszk jó lenne, de az 1000-ből 1 van csak.
Azon kívül kézzel is lehet tapizni, stb. Aki vírusos, abból már mindenütt jön kifelé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!