Mi az oka, hogy ennek a kategóriának természettudományok rohamosan csökken a színvonala?
NEM PROVOKÁCIÓ, EZ AZ IGAZSÁG
Nem azt mondom, hogy 3 éve amikor elkezdtem ezt az oldalt nem voltak idióták, de mondjuk voltak még értelmesek is (ők voltak túlnyomó többségben) most meg ott tartunk, hogy tele van az oldal ostobaságokkal, meg elvakult materialistákkal, ateistákkal, akik csak üvöltenek, meg hasonlók...
Minden eszmében voltak régen is emberek de nem voltak ilyen buták mint a mostaniak többsége...
Már alig maradtak a régiek közül...:(
Mi lesz itt? IQ féle katasztrófa?
Igen, régebben tényleg jó volt ide járni. Ma már csak alkalmanként nézek fel, a normálisabb kérdésekre válaszolok. Régen találkoztam már olyan igazi,érdekes kérdéssel. Mennyi jó vita alakult ki anno 1-1 kérdésnél... Nem egymás oltogatásáról szóltak a válaszok, hanem oda-vissza mentek az infók, míg végül döntésre jutott az adott kérdésnél összegyűlt társaság. Ma sajnos nincs olyan kérdés, ahol ilyen történne, vagy ha mégis, akkor elharapódzik a helyzet, egymást szidják és makacsul ragaszkodik a "hülyeségéhez" az illető, holott többen mást állítanak. A "hülyeségét" nem támasztja alá érvekkel, csak írja...
Elfelejtettek értelmesen vitázni az emberek.
Nem értek egyet, én nem vettem észre színvonalat ebben a kategóriában. Régebben is akadtak hülyék, meg most is vannak, de attól még a válaszok nagy része most is helyes.
Amúgy a kérdésedből jól látszik, hogy ellenzed az ateizmust...
G,
Pont tegnap akartam beírni egy ilyen kérdést :)
Én még csak pár hónapja válaszolgatok a kérdésekre, de amint megjött a nyár, máris le esett a színvonal és csak arról szól, hogy egymás oltogatása.
Én megpróbálom a kétes vitákat privátba terelni és nem tele spamelni az oldalt, egyik vagy másik baromságával amikor csak az megy h "de, nem de nem deeee"
Én nagyon sajnálom, hogy már a butákkal kell viaskodnom, nem pedig csak megválaszolni a kérdést minél érthetőbben.
Kéne egy saját oldal nekünk, ahol vitákat nyithatunk különböző kérdésekben, nem pedig házikat oldunk meg vagy ...ect. :)
Mert egyre híresebb lesz az oldal, és egyre többen látogatják - ergo egyre nagyobb számban, és egyre hangosabban jelennek meg a hülyék.
Meg persze most nyári szünet van, és olyankor rászabadulnak a netre a 10 éves vérpistikék, akik nagyon tudnak mindent, és nem győzik ezt hangoztatni is :)
Azt nem tudom, a látogatók száma nő-e, de a színvonal csak akkor csökkenhet, ha az újonnan érkezőké csökken. Ebben nem hiszek.
Az IQ csökkenésben pláne nem hiszek, ha az orvosi eseteket leszámítom, IQ csak nőhet (vagy stagnál).
Viszont a gazdasági helyzet romlik sokak, egyre többek számára. Akinek a megélhetés kezd központi problémává válni, kevesebbet fordít a többire.
Sok itt a házi feladat megoldását kérő kérdés, mintha az tudomány lenne (és nem iskolai probléma). Ez mutatja, mennyire csökken az iskolák színvonala, beleértve az oktatókat és diákokat is.
Egyre nő a vallási kérdések száma, közülük is a földi valóságtól teljesen elrugaszkodottaké. A válaszok is egyre inkább (félreértett, vagy hamis)idézetekből állnak, ami a földi valóságtól való elfordulást, a képzetek világába menekülést mutatja. Ugye azt még magunk alakíthatjuk. Nem számít, igaz-e, elvagyunk vele, csak ne kelljen e szánalmas és toprongyos földi valóságra gondolni. Ez mind gazdasági probléma. Hogy ez kevésbé látszódjék, az érdekeltek (a politika és a kiszolgáló média) megszórják gyűlölettel, ellenségképpel, aljassággal - mindezt a könyörületes vallás nevében.
Ebben a közegben a növekvő színvonal anakronisztikus.
Ja, katasztrófa, hogy nem hoznak létre a lusta tanulóknak házi-feladatos kategóriát, és szigorúan kihajítanák az ilyeneket innen, akik ide rakják fel.
Az ember győz értelmes kérdést válogatni, a sok "mond meg az egyenlet, vegyület, geometriai feladvány megoldását" -os "kérdést"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!