Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Rajottem miert letezik a...

Rajottem miert letezik a gravitacio?

Figyelt kérdés
Nagyon egyszeru, nem is ertem miert nem gondolt erre elobb senki. Tehat ott kezdodik hogy a fold novekszik, es vele egyutt mi is novekszunk. Hasonloan mint ahogy az univerzum tagul. Mi tortenik ha feldobunk egy labdat a levegobe es a foldi es a labda is novekszik? Hat bizony elkezd csokkenni koztuk a tavolsag, azaz azt erzekeljuk hogy a labda leesik! Kerem a nobel dijamat.
2020. szept. 20. 14:27
1 2
 11/15 EagleHUN ***** válasza:
42%

Ha feldobsz egy labdát és nem lassul hanem növekszik (és minden más is vele együtt) akkor egy távolodó labdát fogsz látni.

A gravitáció le is lassítja és vissza is fordítja a labdád!

Remélem így már érthető számodra is kérdező miért nem jár semmilyen díj...

2020. szept. 21. 00:24
 12/15 anonim ***** válasza:
41%

Hibás a feltevésed. A távolságok nem nönek vagy csökkennek, a távolságok állandóak, csak a dolgok mérete változik egymáshoz képest, ezért amikor valami összemegy úgy érzékeled hogy távolodik, ha pedig megnö úgy hogy közeledik. A létezés pedig egyszerü matematika. + ha létezik, - ha nem létezik. Logikusan semmi nem létezik, minden - , ami mégis létezönek tünik az azért van mert két nem létezö dolog szorzata: -*-=+

Én kérem azt a Nobel díjat!

2020. szept. 21. 09:11
 13/15 anonim ***** válasza:
87%
"Ha nem tudsz jól makaózni, akkor esélyed sincs a Nobel-díj elnyerésére." Rejtő Jenő újra köztünk van... vagy legalábbis a szelleme.
2020. szept. 21. 22:19
 14/15 1112 ***** válasza:
51%
Szerintem mert Isten direkt így találta ki. Ez volt a leg célravezetőbb a megtapasztalásainkhoz.
2020. szept. 26. 23:37
 15/15 1112 ***** válasza:
51%
*Am, érdekes a felvetésed .
2020. szept. 26. 23:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!