Az alumínium miatt (is) van ennyi alzheimer kóros?
Az a baj, hogy elfogyott minden érve és nem tud mást tenni, mint terel meg cáfolatot ignorál.
Hagyni kell a fenébe.
Elnézést az offért, azért mert valaki felhozta, hogy biztos oszlopos tagja vagyok a normális élethez ragaszkodók csoportjának.
Mindenkinek köszönöm a választ, aki nem személyeskedett!
#56 Lehet, hogy alzheimert kórt nem okoz,(van aki szerint okoz (van aki szerint nem), de sok más betegséggel is kapcsolatba hozták, ezért szerintem érdemes elkerülni az alumíniumot. A személyeskedést pedig most hagyd abba, mert ez vitte offba az egész topikot a 33-asnál.
A kérdést inkább úgy kellett volna feltennem: " Érdemes lehet kerülni az alumíniumot?"
Felnéztem arra a linkre, amit küldtél, mert én az ilyesfajta emberkékkel kissé szkeptikus vagyok. Ez kb. olyan nálam, mint azok az emberkék, akik nagyon tuti pénzügyi szakértőnek adják ki magukat. Én aláírom, hogy ez a Szendi ért a dolgához, csak éppen a dolga az nem az orvoslás, hanem a klinikai szakpszichológia! Ezért rökönyödtem meg kicsit, amikor úgy, hogy orvos, olyan címet mert adni a könyvének, hogy: "Amiről az orvos nem mindig beszél".
Honnan tudja, ha nem is orvos. Sajnos manapság ez tendencia: rengetegen, akiknek fogalmuk sincs hozzá, könyvet is írhatnak a témában stb. Szomorú!
Az emberek meg hiszékenyek, főleg akkor, ha az eégszségükről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!