Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Az alumínium miatt (is) van...

Az alumínium miatt (is) van ennyi alzheimer kóros?

Figyelt kérdés
[link]

2020. aug. 12. 21:11
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/84 anonim ***** válasza:
50: az oltásellenes, szendi-hívő kérdező próbál mindenfélét idekeverni, hogy maszatoljon, és elterelje a figyelmet a nyilvánvaló alumínium-hazugságról.
2020. aug. 14. 13:18
 52/84 Wadmalac ***** válasza:

Az a baj, hogy elfogyott minden érve és nem tud mást tenni, mint terel meg cáfolatot ignorál.

Hagyni kell a fenébe.

2020. aug. 14. 13:18
 53/84 A kérdező kommentje:

Elnézést az offért, azért mert valaki felhozta, hogy biztos oszlopos tagja vagyok a normális élethez ragaszkodók csoportjának.

Mindenkinek köszönöm a választ, aki nem személyeskedett!

2020. aug. 14. 13:19
 54/84 A kérdező kommentje:
#52 Direkt leírtam korábban: "Nem, elképzelhetőnek tartom, hogy az alumínium nem is okoz alzheimer kórt. De annyi fajta betegséggel hozták már kapcsolatba, hogy szerintem érdemes kerülni. Az pedig, hogy még kevesebb bizonyíték van( a te megítélésed szerint), az még nem jelenti azt, hogy ne lenne káros. Az csak annyit jelent, hogy jelen pillanatban kevesebb a bizonyíték a károssága mellett. 10 év múlva azonban lehet, hogy már teljesen evidens lesz, hogy egészségre veszélyes."
2020. aug. 14. 13:21
 55/84 A kérdező kommentje:
A 33-as komment miatt ment el az egész off-ba, mindenki visszanézheti.
2020. aug. 14. 13:22
 56/84 Wadmalac ***** válasza:
Sajnálom, hogy az érvek, cáfolatok ignorálására nincs normális vitakultúrába passzoló válasz, mivel már az ignorálás lehetetlenné teszi a kulturált vitát.
2020. aug. 14. 13:23
 57/84 A kérdező kommentje:

#56 Lehet, hogy alzheimert kórt nem okoz,(van aki szerint okoz (van aki szerint nem), de sok más betegséggel is kapcsolatba hozták, ezért szerintem érdemes elkerülni az alumíniumot. A személyeskedést pedig most hagyd abba, mert ez vitte offba az egész topikot a 33-asnál.

A kérdést inkább úgy kellett volna feltennem: " Érdemes lehet kerülni az alumíniumot?"

2020. aug. 14. 13:28
 58/84 A kérdező kommentje:
Szendi Gáborra vissza térve: egyrészt, aki kritikát fogalmaz meg valamilyen oltással kapcsolatban, az nem oltás ellenes. Oltás-ellenes az, aki az összes oltást ellenzi. Másrészt Szendi Gábor hivatkozik más kutatókra, harmadrészt pedig ne a személyét, hanem a mondandójának a tartalmát kellene kritizálni.
2020. aug. 14. 13:33
 59/84 anonim ***** válasza:
100%

Felnéztem arra a linkre, amit küldtél, mert én az ilyesfajta emberkékkel kissé szkeptikus vagyok. Ez kb. olyan nálam, mint azok az emberkék, akik nagyon tuti pénzügyi szakértőnek adják ki magukat. Én aláírom, hogy ez a Szendi ért a dolgához, csak éppen a dolga az nem az orvoslás, hanem a klinikai szakpszichológia! Ezért rökönyödtem meg kicsit, amikor úgy, hogy orvos, olyan címet mert adni a könyvének, hogy: "Amiről az orvos nem mindig beszél".

Honnan tudja, ha nem is orvos. Sajnos manapság ez tendencia: rengetegen, akiknek fogalmuk sincs hozzá, könyvet is írhatnak a témában stb. Szomorú!

Az emberek meg hiszékenyek, főleg akkor, ha az eégszségükről van szó.

2020. aug. 14. 13:41
 60/84 anonim ***** válasza:
100%
Bocs! Úgy, hogy NEM orvos
2020. aug. 14. 13:42
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!