Nikola Tesla és az ingyen energia?
"Egely most büszke lehet magára, hogy egy kalapba került Teslával."
Erről szó sincs.
A Tesla-féle csodaenergia és annak mai töretlen kántálói valók oda.
Ez semmit nem csorbít Tesla VALÓDI találmányainak, felfedezéseinek értékén.
Úgyhogy örülnék, ha nem magyaráznál bele a kommentembe olyat, ami nem volt benne.
"Például azt is állította, hogy kapcsolatban áll földönkívüliekkel."
Na ilyenek miatt mondom, hogy a sok zseniális találmánya mellett pár állítása fenntartásokkal kezelendő.
Amúgy nem azt állította, hogy kapcsolatban van velük, hanem úgy vélte fogta a jeleiket.
De voltak aztán olyan naplóbejegyzései, hogy érzi, hogy kapcsolatban áll a világegyetem hatalmas erőivel stb.
Szóval a végére kicsit bekattant.
A zsenit paraszthajszál választja el az őrülttől.
Na, igen...
Ha földönkívüliekről van szó, akkor azonnal őrültnek titulálják az embert.
Holott igaz is lehet, nem tudhatjuk.
"Ha földönkívüliekről van szó, akkor azonnal őrültnek titulálják az embert."
Nem.
Ha azt állítja, hogy beszélget velük, akkor viszont van alapja.
Főleg ha körülötte egyéb érdekes dolgokat állít bizonyított alap nélkül. Mint említettem is, a világegyetemmel való spirituális kapcsolata stb.
"Holott igaz is lehet, nem tudhatjuk."
Persze.
Más meg zöld sárkányt lát a konyhaplafonon. Nem tudhatjuk. Tutira ott van.
"Ha azt állítja, hogy beszélget velük, akkor viszont van alapja."
Az az alapja, hogy még mindig nem szakítottunk teljesen a geocentrikus világképpel.
Wadmalac is egyszer ezt mondja, egyszer azt mondja.
És most belinkelhetnék egy 2019-es hozzászólást , de valószínűleg ismét megpróbálná kimagyarázni, ahogy megszokhattuk.
Na, linkeld!
Erős a gyanúm hogy csak kontextusból kiragadva szeretnél félremagyarázni valamit, de lássuk!
"És most belinkelhetnék egy 2019-es hozzászólást , de valószínűleg ismét megpróbálná kimagyarázni, ahogy megszokhattuk."
És ki is fogom magyarázni, ha nem releváns és nem jogos érv.
Amit erősen gyanítok, de előző kommentet látva nem csak én. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!