Nikola Tesla és az ingyen energia?
#14 a nap és a szél is ingyen energia
nem tudom feltűnt e de van egy kicseszett nagy fúziós erőművünk
"nem tudom feltűnt e de van egy kicseszett nagy fúziós erőművünk"
Ezt csak most vettem észre. Nincs se kicsi, se nagy. Az ITER spec marha nagy, de még nincs, csak lesz.
"de lehetséges hogy megcsinálta a 0 FORNINTOS energiát"
Sajnos nem csinálta meg.
"mondjuk a villámlásból"
Abban bizonyítottan kevés energia van. Kihasználhatatlanul kevés.
"az atomok ütközésének a súrlódási/kinetikai energiáját"
Izé, a hőről beszélsz? Mert ott nagyon más kihasználható energia nincs.
"mindig bolondnak hitték"
Sokban kora előtt járt. De a zseniális ötletei mellett volt rengeteg elvetélt hibás ötlete is és mára azok futnak ezós körökben mint eltitkolt nagy találmányok (sosem voltak azok).
"Tesla sose magyarázta meg azokat a dolgokat amire az emberiség nem volt készen. pl: halálsugár."
Ahhoz éppen eleget írt le ezen a téren, hogy kiderüljön: mikrohullámú elektromágneses hullámról van szó.
Ezzel megy a mikród.
Második vh. alatt németek, majd japánok is próbálták fegyverméretben és -teljesítményben létrehozni.
A japóknak sikerült is egy órás besugárzással 3 méterről megölni egy nyulat. :D
Tesla éppen elég valós értékes találmányt produkált, nem kéne misztifikálással elrondítani.
Több évtizedes kitartó munkával bárki megtalálja a választ arra, hogy Tesla készíthetett-e ilyen energiaforrást. De arra is rá fog jönni, hogy a legjobban jár, ha titkolja. Mert mások ingyen vagy áron alul megpróbálják megszerezni, hogy ők gazdagodjanak meg belőle. Vagy más vinné gyártásba. Vagy csak üzletféltésből érné nem kívánt inzultus a feltalálót. De ha titokban tartja, akkor bár gazdag nem lesz, de jót nevethet a világon, amiért ilyenek az emberek, hogy a jót és jótevőt nem becsülik meg. Inkább feldarabolt autógumival fűtenek, az így kapott rákot meg Rife készüléke helyett az ismert módon kezelik, a mellékhatásokra meg Antivakarint íratnak. Persze azért az emberi butaság így is fájdalmas, mert nagyon jólét lehetne a Földön minden embernek, ha megbecsülnék azokat, akik ezért dolgoznak.
Például Orffyreus is sírba vitte titkát. Jobban járt, mint ha más írta volna be a nevét a technikatörténetbe, aki ellopja. Én is így tettem volna a helyébe. Nem erőszak a palacsintaevés.
Ma sem lenne megerőltető az emberiségnek egy Nobel-díjat kitűzni annak, aki az emberiség asztalára letesz például egy Moray készüléket. De nem tűznek ki, mert gőgből és kapzsiságból nem engedhetik meg maguknak azt, hogy ne ők kapják érte a díjat muiután ellopják a feltalálótól. Minek tagadnám, én is jót röhögök az emberiségen emiatt, mert azért 25 éves kutatás-fejlesztés után már van mit (kényszerből) titkolnom. Amit majd a síromra is fel szándékozok íratni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!