"Ezt már megkérdezted pár napja..."
Pedig nem.Linkeld be akkor a kérdést.
Kedves #3
Nem,az nem az én kérdésem.Egyébként is, itt nem azt kérdeztem hogy az emberek biológiai lények maradnak,de mindegy
Én nem ítélkezem, de betűre ugyanazok a kulcsszavak. :)
De mindegy, szerintem nem ez a lényeg, ez tuképpen egy átfogalmazott másik kérdés. Viszont ha tényleg a másik kérdésedet folytatod, akkor érdemes lett volna picit kifejtened, hogy mire gondolsz.
Kedves #7
E kérdés alatt arra gondolok,hogy csak biológiai dolgok lehetnek e élőlények,vagy a nem biológiai dolgok is lehetnek élőlények( mint pl.:egy humanoid robot).
Amennyibe na humanoid robot szaporodik is önmagától, akkor a dolog vizsgálandó. Ha nem, akkor nincs miről beszélni. Az élet tényleg bonyolult, de egyik fontos tulajdonsága a szaporodóképesség.
Ezen felül: a jövőben lehetséges más definíció is, csak akkor az a kérdés, akarunk-e következetesek és igényesek maradni.
Az élet speciálisan szerveződött makromolekulák alkotta szubmikroszkópikus szerkezet biokémiai folyamatai által determinált életjelenségek összessége.
Most már ti is tudjátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!