Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Mitől tudok bármikor felébredn...

Mitől tudok bármikor felébredni, ha akarok?

Figyelt kérdés
Azt hallottam van ilyen, hogy némelyik ember, betudja tájolni, mikor hány óra van. vagyis felébred. Én is, beállítom az órát, pl 6 órára, csörögni, és 5 50. kor felébredek magamtól. Meg, kipróbáltam, hogy hajnali 3 ra állítottam, és 2:45 kor felébredtem. Persze, ha nagyon fáradt vagyok, van hogy tovább alszom, mint szeretnék, de nagyrészt felébredek, amikor nagyon szeretnék. Ez mitől van?
2010. aug. 1. 19:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Gyakran velem is előfordult ez.

De a legdurvább most tavasszal volt matekérettségikor.

Egyszerűen elfelejtettem beállítani az ébresztőt, és ráadásul szüleim dolgoztak tesóm meg már túl későn kelt volna ahhoz hogy feltudjon időben ébreszteni, de kb 5 perces késéssel felébredtem ahhoz képest amit beakartam állítani.Nagy szerencsém volt mert ha elkések érettségiről....hát az nagy gáz lett volna :)

2010. aug. 2. 00:06
 12/16 anonim válasza:

akkor énis a sok szerencsés közé tartozom :)

bár nekem néha nem működik jól,ha pl éjfélkor lefekszem,és hajnali 3ra állítom az ébresztőt,akkor tuti nem ébredek fel előtte,csak a csörgésre,de ha pl már megvolt 6-7 óra alvás,akkor már simán érzékeli az agyam,és felébredek 5:50 körül

2010. aug. 2. 00:21
 13/16 anonim ***** válasza:
54%
a legjobb az amikor elalszok a buszon és épp akkor ébredek fel amikor le kell szállni, épp múltkor volt egy ilyen eset h reggel tartottam haza felé egy buliból és a busz megállása előtt kb 10 mp-el ébredtem fel:)
2010. aug. 2. 00:42
 14/16 anonim válasza:
De akkor nem tudsz olyan mélyen aludni nem?
2010. aug. 2. 02:24
 15/16 anonim válasza:
Ezt én is meg tudom csinálni, nem is kell rágondolnom, egyszerűen lefekszek, és mindig 6:30-kor kelek (az ébresztő 6:40-re van állítva). Igazából nem tudom miért olyan hasznos ez a képesség, mindenesetre örülök, hogy valami olyanom is van, ami nincs meg minden embernek:D
2010. aug. 2. 22:49
 16/16 anonim ***** válasza:
érdekes
2011. júl. 21. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!