Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Ti is csalódottak vagytok egy...

Simon Petrikov kérdése:

Ti is csalódottak vagytok egy kicsit, hogy kiderült, hogy a "raptorok" (dromeaosauridae) valószínűleg nem vadásztak falkában/csoportosan?

Figyelt kérdés

[link]

A PDF-et meg tudhátok nézni, ha a linket bemásoljátok ide: [link]

Kicsit csalódott vagyok miatta, de hát ilyen a tudomány, nem kapunk mindig olyan eredményt mint remélnénk.

2020. máj. 11. 12:55
 1/8 anonim ***** válasza:
20%
Nem, sőt.
2020. máj. 11. 13:05
 2/8 anonim ***** válasza:
60%
miért lennék csalódott? a fizetésem nem változik tőle...
2020. máj. 11. 14:35
 3/8 anonim ***** válasza:
42%
Fsza...Most egy hétig nem fogok tudni aludni...Kösz!
2020. máj. 11. 15:10
 4/8 anonim ***** válasza:
72%
Ahh igy mar nincs is ertelme a tovabbi eletemnek...
2020. máj. 11. 16:11
 5/8 Szirty ***** válasza:
100%
Nem vagyok csalódott.
2020. máj. 12. 16:52
 6/8 anonim ***** válasza:
54%
Jó nagy ökörség, mit ne mondjak... de sok hasonlóra volt már példa a paleontológia történetében.
2020. máj. 14. 11:26
 7/8 anonim válasza:
100%
azért nem minden paleontológus sem ért ezzel egyet felhozták ellenérvnek hogy ma a nagymacskák és kutyafélék esetén is bőven van szórás illetve hogy a kifejlett állatok az utódjaiknak általában kisebb méretű állatokat visznek mint amit maguknak fognak
2020. jún. 24. 17:42
 8/8 anonim ***** válasza:
91%
Erre szokásosan azt tudom mondani, hogy ,,ez volt és kész". Én nem lettem csalódott, szimplán kicsit meglepett, hogy pont az ellenkezője lett bizonyított, mint amit korábban szerettünk elképzelni. A paleontológia szimplán ilyen, folyamatosan változik.
2020. jún. 25. 11:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!