Mi utal arra hogy a bálna őse szárazföldi emlős volt? És hogyan alkalmazkodott a vízhez, mi változott meg rajta?
11.es vagyok, és igen, ránéztem erre a magyar "cetek evolúciója" wikioldalra, kokrétan az első mondat:
"A cetek (bálnák, delfinek, disznódelfinek) szárazföldön élt emlősök leszármazottjai. Szárazföldi eredetüket bizonyítják az alábbi tények:"
Utána a felsorolás, hogy milyen tények bizonyítják, hogy szárazföldről jöttek.
Nagy utánanézésben a kérdező az első mondat elolvasásáig sem jutott el...
Első válaszoló vagyok. Nem tudom miért kaptam negatív szavazatot, amikor a belinkelt oldal (még ha angol nyelvű is) teljesen részletesen leírja azt, amit kérdeztél. Mellesleg a magyar wikin is fent van. Nem szeretnék szemrehányó lenni, mert semmi értelme nincs, annyit azért ilyen esetben javasolnék, hogy a Google-lel keresgélj többet, mert itt a GYIK-en az az íratlan szabály, hogy amit ki lehet guglizni, azt nem illik megkérdezni.
"Nem tudom mennyire lenne kedvetek több oldalnyi szöveget beírni a Google fordítóba és nem tökéletes szöveget tanulmányozni.
Amíg leírod a hülyeséget ,normális választ is adhatnál"
Kijelől - másolás - beilleszt- csodálkozik, hogy nem kell gépelni!
Hagyjátok.
Tipikus mai arrogáns, dologtalan jellem.
Csak a HF-t akarja megíratni, nem nézte ő sehol.
Nem is kell másolni, "oldal fordítása"
Kérdező, popsit már egyedül törlöd ki, vagy Anya segít?
"Mint már említettem kitűnő tanuló vagyok . Mindig készülök az órákra."
Gondolom akkor google-keresést nem tanítják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!