Más is hisz a lapos föld elméletben?

Ez nem hit kerdese.
Teny hogy a Föld lapos!
Ezt ki az aki nem így gondolja?

Győzz meg tudományos érvekkel és akkor elhiszem neked.
Bár ennek nem adok túl sok esélyt, de hajrá.

Persze, én is hiszek.
Itt mindenki laposföldhívő.
Aki nem, az hazudik.

Igen, vannak ilyen hibbantak, akik ebben hisznek.
Akik szemellenző nélkül élnek, azoknak pedig ez nem hitkérdés, hanem tisztában vannak a geoid alakkal.

Megint egy lapos Föld kérdés. Egy régi válaszomat ismétlem:
"Egy vagyok a geoid-Föld összeesküvők közül. Meg akarunk óvni titeket.
Ha kiderülne, hogy lapos a Föld, 20 km magasságig rögtön teleragasztanák plakátokkal az égbolt kristálygömbjét.
Igyál Cucu Kólát! Szavazz rám! 20% árleszállítás, most vegyen fegümcli-nyéldugót! ....
Ezt látnátok az ég alján.
Nagyobb magasságokra lézerprojektorokkal vetítenének. Az ablakodon a Hold helyett az általad leginkább utált politikus pofája világítana be.
-Jólét, és biztonság nekem, és a haverjaimnak. Szavazz rám!
- - - -
Most, hogy lelepleztem geoid összeesküvést, a hitelesség kedvéért küldök egy képet magamról:
"

Igen, sokan hisznek benne. Sajnos. De mindegy...
A Föld - nagyon jó közelítésben - gömb alakú.
A "geoidról": "Az ókorban a Föld alakjára vonatkozó első elmélet lapos földet feltételezett. Püthagorasz és követőinek munkássága során feltételezték először, hogy a Föld gömb alakú. A gömb felszínét elég egyszerűen lehet különféle matematikai modellekben felhasználni, számos csillagászati és navigációs modellben még ma is egy tökéletes gömb reprezentálja a Földet. A gömb jó közelítés, mivel a lapultság alig 0,33%-os."
"Más is hisz a lapos föld elméletben?"
Név szerint kéred? Vagy megelégszel azzal, ha azt mondom: Igen.
dellfil

Én alföldi vagyok és tudom (hiszen látom), hogy a föld lapos, néhol lápos.
De azt is tudom, hogy a Föld nem lapos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!