Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Léteznek titkos űrprogramok?

Léteznek titkos űrprogramok?

Figyelt kérdés
Rögtön leszögezem arra, amit rögtön írnának, hogy ha az lenne, akkor nem szivárogna ki. Ezt emiatt nyilván nem szó szerint kell érteni. Számításba kell venni, hogy ha ki is szivárog, alig hiszi el valaki. Hanem úgy kell értelmezni a kérdést, hogy vajon léteznek-e és léteztek-e valaha is olyan űrutazások, amikről egyáltalán nem adnak hírt semmilyen médiában?
2019. aug. 1. 13:59
1 2 3
 21/23 TappancsMancs ***** válasza:
60%

Most attól függetlenül (!) hogy mit kérdezett a kérdező az imént, hagyjuk már ezt a nem lehetne eltitkolni hablatyot. És ezzel nem azt mondtam, hogy jujj biztos van olyan! Teccik érteni?

Kérdező erre nem igazán lehet biztos és korrekt választ adni, ez van. Ha valahogy majd kiderül ténylegesen akkor kiderült. Azért azt érdemes tudni, hogy ezzel az erővel tényleg akármit lehetne titkosnak vélni, mondjuk, hogy a NASA titokban más galaxisokba rendszeresen jár, és már ott piknikeznek. Elhiszem, hogy érdekesek az ilyenek.

2019. aug. 2. 21:43
 22/23 A kérdező kommentje:

Van egy törvény is a NASA-ra vonatkozóan, amely kimondja, hogy nem kötelességük mindent elmondani a nyilvánosságnak. Nem tudom szó szerint idézni, de talán erről szól. Gondolom itt arról lehet szó, hogy vannak, akik felettük állnak, és ők szabják meg, hogy mit hozhatnak nyilvánosságra, és mit nem, tehát cenzúrázzák őket egyszerűbben mondva. Pedig elvileg az emberek, a nép adójából működnek.

Aztán még ott van a katonaság meg a magánkézben lévő vállalatok is, ezek is ki tudja, hogy miket működtetnek. Jó kérdés, hogy vajon ezekben a hierarchiákban ki mibe van beavatva, és melyik szint az, amitől kezdve már mindent tudnak.

Az egyébként még mindig korrektebb vélemény, hozzáállás, hogy "nem tudjuk ezeket a dolgokat", mint kerek perec kijelenteni, hogy nem léteznek.

A 20-asnak írom, hogy nemcsak csészealj formájúakra gondoltam, hanem bármire, aminek a formája eltérő a megszokott repülő eszközöktől. Bár tudom, hogy akik nem hisznek ezekben azoknak úgyis mindegy a formájuk.

2019. aug. 2. 23:23
 23/23 anonim ***** válasza:
74%

Nézd: hiába a titkolódzás meg a titkos költségvetés, műveletek, stb.

Korszakokkal nem lehet megelőzni a jelenlegi színvonalat.

Nyilván mennek mindenhol a mostani fejlesztések - de ezek a mai technológiákon alapulnak, és a nem a 10 generációval későbbin.

Csodák nincsenek.

2019. aug. 2. 23:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!