A fehér ember is a neandervölgyi sorsára juthat?
Az északi,europid nagyrassz által lakott területeken egyre csak fogy a népesség,míg Afrikában és a déli országokban rohamos ütemben szaporodnak a túlnépesedés ellenére is.És jönnek ide északra,Európába.Elárasztanak bennünket.
Lehet párezer év múlva elkeveredünk velük és beolvad teljesen az europid nagyrassz.
Ahogy kb a neandervölgyivel is történt,kiszorították őket a területükről,kihaltak,beolvadtak.
Addigra az emléked is olyan halvány lesz, ahogy azt szereted.
Nyugi, egy darabig még lesznek, hacsak nem csal meg minden fehért a felesége négerrel, mert akkor egy emberöltő is elég, de szerintem lehet, hogy kettő, vagy három is kell majd hozzá.
Vagy több.
Változás, keveredés mindig volt, van, és lesz is.
Mi, mostani magyarok, mennyire hasonlítunk Árpád népére? Semennyire. Na és, mi ezzel a baj?
Teljes keveredésről beszélünk, minden nép jellegzetessége eltűnik, feloldódik egykor és a domináns a néger, kínai, arab genetika lesz az emberiségben az uralkodó.
A nagy számok törvénye szerint, amely népcsoportoknak a legtöbb képviselője létezik majd, azok dominálnak.
Ez még talán nem is lenne tragikus, de a kultúra is ezek a népek kultúrája lesz nagy valószínűséggel.
"Akkor nem lesz barátnőm."
Hát ez megcáfolhatatlan tény. Több száz, ezer év múlva egy fia barátnőd nem lesz.
Én nem akarom,hogy a szép lányok valaha is eltűnjenek a világról.
A dicsőségüknek örökké kell tartania.
"Én nem akarom,hogy a szép lányok valaha is eltűnjenek a világról."
gondolom nem veszed sértésnek, hogy globálisan a te szépségideálod nem sokat nyom a latban.
Amúgy minél ritkábbak lesznek a skandináv szépségek, annál nagyobb lesz a felkapottságuk. előny ott.
:)
"Kevesebben lesznek,kevesebb esélyem is lesz találni egyet"
Ismétlem a dolgot, mert úgy látom, nem esett le.
hol fogsz te csajozni több ezer év múlva?
Még 50 év múlva sem, pedig akkor még alig lesz nyoma a változásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!