Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » A fehér ember is a neandervölg...

A fehér ember is a neandervölgyi sorsára juthat?

Figyelt kérdés

Az északi,europid nagyrassz által lakott területeken egyre csak fogy a népesség,míg Afrikában és a déli országokban rohamos ütemben szaporodnak a túlnépesedés ellenére is.És jönnek ide északra,Európába.Elárasztanak bennünket.

Lehet párezer év múlva elkeveredünk velük és beolvad teljesen az europid nagyrassz.

Ahogy kb a neandervölgyivel is történt,kiszorították őket a területükről,kihaltak,beolvadtak.

2019. febr. 26. 23:16
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
Nekem nem jönnek be a néger lányok,sápadt fehér lányokat szeretem.De akkor ők is kihalnak
2019. febr. 27. 13:06
 12/30 Wadmalac ***** válasza:
45%

Nem, nem halnak ki. A tökéletes homogenitás sosem fog beállni, csak az extrém eltérések ritkulnak. Ritka lesz a kék szemű szőke, zöld szemű fehérbőrű vörös hajú, meg az ébenfekete is, ezek közt lesz mindenből.

Az átlag egy barna hajú, kreolos bőrű barna szemű típus lesz. Olyan latino.

Nem leszünk csúnyák, na.

Én spec nem sírnék, ha tízből egy csaj lenne Taylor Swift, a többi meg Rihanna.

2019. febr. 27. 13:36
 13/30 anonim ***** válasza:
65%

Megmondom őszintén, én is rondának találom a négereket, most attól függetlenül, hogy elismerem emberi voltukat.

Annyi remény van talán, hogy lehetséges, hogy a fehér bőrszín valamennyire kultivált lesz, bár nem tudom, hogy ez mennyire biztosítja a fennmaradását, jó példa erre M. Jackson, aki arra is képes volt, hogy átoperáltassa magát.

Mellesleg a tejeskávé formáció már nem is rossz, előfordulnak pisze szépségek is közöttük, de például az kifejezetten aggasztó, hogy az USA, amelynek technológiája rendkívül magas szintű, egyre jobban eltolódik a színes bőrűek arányába.

Egyenlőre a fehér kisebbség ellenőrzi a gazdaságot, a politikát, de megfordulhat a trend, akárcsak dél-Afrikában, ha akkora lesz a létszámkülönbség és akkor annyi az akkor még fehér országoknak.

Az egy dolog, hogy mi nem kezdünk faji háborút már a kialakult toleranciánknál fogva, de kettőn áll a vásár.

A keveredés viszont biztos, legutoljára talán a zsidó nép fog eltűnni, de feltétlenül eltűnik az is, így, vagy úgy, ezt jelenti a keveredés, amit nem lehet megakadályozni, csak legfeljebb késleltetni, de én mindennek dacára támogatom a szeparációt, mert egyrészt lassítja a folyamatot, ami talán esélyt ad minél több kulturális szokásunk átmentésére, másrészt ha már én nem élek, akkor a jövő tendenciájáért, amit úgysem tudok megakadályozni, minek fájjon a fejem?

2019. febr. 27. 13:37
 14/30 anonim ***** válasza:

" A tökéletes homogenitás sosem fog beállni"

Egy darabig nem, de menj tovább az időben, ha még akkor sem, akkor még tovább...

Az világos, hogy az eszkimók lehet, hogy sokáig húzzák, mert a négerek nem szívesen mennek majd a sarkkörön túlra, legalább is tömegével, de ők sem maradhatnak meg végül.

2019. febr. 27. 13:47
 15/30 anonim ***** válasza:

Kedves Wadmalac!

Bizonyára ismered a gáztörvényeket, ez ahhoz hasonló...

2019. febr. 27. 14:02
 16/30 Wadmalac ***** válasza:

#14: Konvergencia a homogenitás felé. Sosem lesz 100%-os.

De a többség valami ilyesmi lesz:

[link]

[link]

[link]

[link]

Annyira nem csúnya jövő.

:D

2019. febr. 27. 14:05
 17/30 anonim ***** válasza:
45%
Ezekben alig van arab, néger, kínai genetika, pedig inkább az a jövő.
2019. febr. 27. 14:44
 18/30 Wadmalac ***** válasza:

"Ezekben alig van arab, néger, kínai genetika, pedig inkább az a jövő."

Nicole Scherzinger filippínó-orosz-hawaii vegyes.

Van itt ázsiai gén.

Az is csak használ az összképben.

2019. febr. 27. 14:49
 19/30 anonim ***** válasza:
Csak az a baj, ezek a jegyek is mind elfognak tűnni.
2019. febr. 27. 15:08
 20/30 A kérdező kommentje:

Nem szeretem a latino csajokat.

A falfehér bőrű,fekete hajú lányok tetszenek.De akkor ők is eltűnnek.Akkor nem lesz barátnőm.Barnabörű csaj nekem nem kell

2019. febr. 27. 15:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!