Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Ha lenne rá lehetőséged, hogy...

Ha lenne rá lehetőséged, hogy visszamenj az időben és elvegyülhess az emberek között (értsd: nem tűnne fel nekik, hogy nem közülük való vagy) hova mennél és mit néznél meg?

Figyelt kérdés

Nem feltétlenül konkrét eseményekre gondolok, hanem úgy általánosságban.

Tehát olyanokra, hogy pl. körülnéznél a Caesar korabeli Rómában, hogy hogyan éltek az emberek, megnéznéd hogyan építették a piramisokat, részt vennél a honfoglalásban, Kolombusszal fedeznéd fel Amerikát, részt vennél egy legionárius kiképzésen a Római Birodalom fénykorában, fosztogatnál a népvándorló törzsekkel, nőket csábítgatnál Don Juannal, bóklásznál a viktóriánus Londonban, beállnál egy időre egy XIX. századi bálnavadász hajóra, vagy tudom is én.

2010. jún. 13. 23:44
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Egyiptomban a piramisoknál nem rabszolgák dolgoztak! Menj vissza, és nézd meg.
2010. jún. 14. 01:44
 12/27 A kérdező kommentje:

Ki említett rabszolgákat?

Én csak azt mondtam, hogy a kedves válaszoló feltételezem nem cipelne szívesen köveket a piramisokhoz. Azt egy szóval sem mondtam, hogy rabszolgák voltak akik csinálták. Elvégre nem voltak azok.

Olvasd csak vissza!

2010. jún. 14. 01:50
 13/27 anonim ***** válasza:
77%
A Kolumbusz elötti Amerikába és felvilágosítanám az indiánokat, hogy mi lesz a sorsuk. 27/F
2010. jún. 14. 10:03
 14/27 anonim válasza:

Én tuti visszamennék a 20-as 30-as évek Amerikájába!

Visszamennék Spártába szétnéznék mi, hogy volt.

Híres csatákat megnéznék.

Végigjárnám a töri könyvet az tuti!

2010. jún. 14. 14:09
 15/27 anonim válasza:

VIII. Henrik korába mennék, Angliába. Annyi könyv meg film szól erről a korról, megnézném, mennyire hitelesek. Hogy ott mit csinálnék... egy nőnek nem sok lehetősége volna, beállhatnék egy zárdába, de akkor nem tanulmányozhatnám jól az életet. Hm, talán beállnék szolgálónak egy családhoz vagy egy fogadóba.

A másik, ami érdekelne: a neandervölgyi ősemberek :). Mindenesetre kevés álláslehetőség közül kellene válogatnom.

32/N

2010. jún. 14. 15:56
 16/27 anonim ***** válasza:
Azokat amiket leirtál nekem jók,hosszú távra Rómát választanám.
2010. jún. 14. 16:50
 17/27 anonim ***** válasza:

16:50 vok 25/f. be verekedné magam a szenátusba,sok raszolgát szereznék(cselszövéssel)szöllő ültetvény,hajó épitő műhely,raszolga kereskedés,gladiátor iskola.ezekkel szereznék pénzt az élethez.

A többi korban kolbászolnék,nézelődnék,bálnát nem vadásznék,és nem képezödnék légios katonává sem.

2010. jún. 14. 16:55
 18/27 anonim ***** válasza:
74%
Az ősemberek korába, és felvilágosítanám őket, hogy érdemes lenne fennmaradni megnézni az avatárt az édzsbióón. Viccen kívül visszamennék 1898-ba és kiírtanám a csecsemő hitlert...
2010. jún. 15. 01:25
 19/27 anonim ***** válasza:
Megnézném mi van az atlantisziak homlokán :)
2010. jún. 15. 15:46
 20/27 anonim válasza:
Én talán Szent Istvánhoz mennék. Hogy felderítsek pár titkot. :D
2010. jún. 17. 10:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!