Ha lenne rá lehetőséged, hogy visszamenj az időben és elvegyülhess az emberek között (értsd: nem tűnne fel nekik, hogy nem közülük való vagy) hova mennél és mit néznél meg?
Nem feltétlenül konkrét eseményekre gondolok, hanem úgy általánosságban.
Tehát olyanokra, hogy pl. körülnéznél a Caesar korabeli Rómában, hogy hogyan éltek az emberek, megnéznéd hogyan építették a piramisokat, részt vennél a honfoglalásban, Kolombusszal fedeznéd fel Amerikát, részt vennél egy legionárius kiképzésen a Római Birodalom fénykorában, fosztogatnál a népvándorló törzsekkel, nőket csábítgatnál Don Juannal, bóklásznál a viktóriánus Londonban, beállnál egy időre egy XIX. századi bálnavadász hajóra, vagy tudom is én.
Ki említett rabszolgákat?
Én csak azt mondtam, hogy a kedves válaszoló feltételezem nem cipelne szívesen köveket a piramisokhoz. Azt egy szóval sem mondtam, hogy rabszolgák voltak akik csinálták. Elvégre nem voltak azok.
Olvasd csak vissza!
Én tuti visszamennék a 20-as 30-as évek Amerikájába!
Visszamennék Spártába szétnéznék mi, hogy volt.
Híres csatákat megnéznék.
Végigjárnám a töri könyvet az tuti!
VIII. Henrik korába mennék, Angliába. Annyi könyv meg film szól erről a korról, megnézném, mennyire hitelesek. Hogy ott mit csinálnék... egy nőnek nem sok lehetősége volna, beállhatnék egy zárdába, de akkor nem tanulmányozhatnám jól az életet. Hm, talán beállnék szolgálónak egy családhoz vagy egy fogadóba.
A másik, ami érdekelne: a neandervölgyi ősemberek :). Mindenesetre kevés álláslehetőség közül kellene válogatnom.
32/N
16:50 vok 25/f. be verekedné magam a szenátusba,sok raszolgát szereznék(cselszövéssel)szöllő ültetvény,hajó épitő műhely,raszolga kereskedés,gladiátor iskola.ezekkel szereznék pénzt az élethez.
A többi korban kolbászolnék,nézelődnék,bálnát nem vadásznék,és nem képezödnék légios katonává sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!