Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Hibernáltatnád magad, ha...

Hibernáltatnád magad, ha lenne rá lehetőséged, és mire számítanál amikor felébresztenének?

Figyelt kérdés
2009. szept. 5. 13:56
 1/6 anonim ***** válasza:
Attól függ mi célból.
2009. szept. 5. 14:04
 2/6 anonim ***** válasza:
Hát acélból... amúgy nem hiszem, mire felébrednék még cudarabb világ lenne, és még csak nem is érteném... sajna kevés az esély egy utópiára.
2009. szept. 5. 18:04
 3/6 anonim ***** válasza:
semmi esetre sem, lehet mire feléberdnék már nemis lenne világ, azt ottmaradnék egymagam, ráadásul lemaradtam csomó mindenről
2009. szept. 5. 20:02
 4/6 anonim válasza:
ha halálos beteg lennék talán... de amúgy nem... mire felkeltenének a családom tagjai már öregek vagy halotak lennének... és ha agyban és testben még fiatal is maradnék, akkor is öregnek érezhetném magam... és zavaró lehet a filmszakadás... h 1x 20 éves vagyok 2009-ben utána ara ébredek, h 20 vagy több év múlva akár 100 év múlva, h minden + változott, és rengeteg dologból kimaradtam,és h mennyit változtak a fiaalok, pl már más a divat, és un régimódi lennék, még akkor is ha próbálnék beilleszkedni...
2009. szept. 12. 22:03
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem, mert minél több ideig tart, annál nehezebb alkalmazkodni ébredés után a körölüttünk lévő változásokhoz. A korral együtt jár az, hogy tapasztalatokat, ismereteket gyűjtünk a változásokhoz fokról-fokra szokunk hozzá. Ha hibernáltatjuk magunkat, ez kiesik az életünkből és hirtelen nem tudjuk megtanulni a megfelelő dolgokat, nem leszünk képesek alkalmazkodni, beilleszkedni a számunkra új környezetbe.
2009. szept. 23. 10:54
 6/6 anonim válasza:

Nem, ugyanis az eddigi lehibernált emberekből 1 sem tért magához. Aki már lehibernáltatta magát az már úgy marad, hiába olvasztják ki. Magyarul : kampec.

Amúgy ha felélednének akkor én szerintem lehibernálnám magam, kíváncsi lennék hova fejlődik a világ.:P

2010. szept. 21. 21:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!