Ha lenne rá lehetőséged, hogy visszamenj az időben és elvegyülhess az emberek között (értsd: nem tűnne fel nekik, hogy nem közülük való vagy) hova mennél és mit néznél meg?
Nem feltétlenül konkrét eseményekre gondolok, hanem úgy általánosságban.
Tehát olyanokra, hogy pl. körülnéznél a Caesar korabeli Rómában, hogy hogyan éltek az emberek, megnéznéd hogyan építették a piramisokat, részt vennél a honfoglalásban, Kolombusszal fedeznéd fel Amerikát, részt vennél egy legionárius kiképzésen a Római Birodalom fénykorában, fosztogatnál a népvándorló törzsekkel, nőket csábítgatnál Don Juannal, bóklásznál a viktóriánus Londonban, beállnál egy időre egy XIX. századi bálnavadász hajóra, vagy tudom is én.
Akárhányat írhattok.
Köszönöm a választ, de ennél azért légyszi egy kicsit részletesebben. Tehát emellett konkrétan mit csinálnál. Feltételezem nem állnál be köveket cipelni a piramisokhoz. :D De akkor? Kereskedőt "játszanál"? Vagy rabszolgahajcsárt?
És a görögöknél? Milyen "álruhában" tűnnél fel? Mint egy másik polisz küldötte? Vagy idegen földről jött kereskedő?
Én az 1900-as évek elejének Európájába, vagy Amerikájába...
19/F
Visszamennék a gyermekkoromba és
kijavítanám az elcseszett életem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!