Mekkora a Föld eltartó-képessége, amely az emberek számát illeti?
Attól függ, hogy ezen a Földön akar majd az ükunokád élni, vagy majd fényképen megmutatod, hogy a felhőkarcoló helyén amiben lakik, még régen egy erdő volt. Az erdő pedig olyan, amit itt a másik képen láthat, ezeket fának hívják, és a Természettudományi múzeumban még láthat 2 darabot, egy tölgyet meg egy bükköt. Régen volt sok másféle, de több embert akartunk eltartani, ezért már nincs. Ja, és laktak az erdőben állatok is. Az egyik mintája nagyon hasonlított a szőyegéhez, és úgy hívták, hogy medve. Sajnos ez az erdőkben élt, és már elfogyott, de a földszinten a laborban ha megkéred őket, szívesen csinálnak olyan húskészítményt, aminek olyan az íze, mint a medvehúsé volt. Ha nagyon szeretnéd az erdő illatát is megcsinálják neked, és a VR szemüvegeddel még oda is képzelheted magad.
Nem tudom Te hogy vagy ezzel, de én szeretném ha a mostanihoz hasonló állapotában láthatná Ő is a Földet!
Bocsánat ha vannak helyesírási hibáim, kérlek írd meg őket nekem! :)
"szeretném ha a mostanihoz hasonló állapotában láthatná Ő is a Földet!"
Én meg azt szeretném, ha nyugodtan ihatna egy folyóból vagy tóból, ahogy régen is lehetett.
Ma meg már nem lehet.
Vannak nagyon nehezen visszafordítható folyamatok, ilyen például a víz szennyezése. Én sem arra gondoltam, hogy jó ez így, de jobb mintha nem maradna beépítetlen földterület.
Egyébként vannak még iható vizek, csak magasra kell hozzá mászni... vagy el a civilizációtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!