Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Mekkora a Föld eltartó-képessé...

Mekkora a Föld eltartó-képessége, amely az emberek számát illeti?

Figyelt kérdés
2018. ápr. 10. 17:09
1 2
 11/14 Milyen név nincs még válasza:

Attól függ, hogy ezen a Földön akar majd az ükunokád élni, vagy majd fényképen megmutatod, hogy a felhőkarcoló helyén amiben lakik, még régen egy erdő volt. Az erdő pedig olyan, amit itt a másik képen láthat, ezeket fának hívják, és a Természettudományi múzeumban még láthat 2 darabot, egy tölgyet meg egy bükköt. Régen volt sok másféle, de több embert akartunk eltartani, ezért már nincs. Ja, és laktak az erdőben állatok is. Az egyik mintája nagyon hasonlított a szőyegéhez, és úgy hívták, hogy medve. Sajnos ez az erdőkben élt, és már elfogyott, de a földszinten a laborban ha megkéred őket, szívesen csinálnak olyan húskészítményt, aminek olyan az íze, mint a medvehúsé volt. Ha nagyon szeretnéd az erdő illatát is megcsinálják neked, és a VR szemüvegeddel még oda is képzelheted magad.

Nem tudom Te hogy vagy ezzel, de én szeretném ha a mostanihoz hasonló állapotában láthatná Ő is a Földet!

Bocsánat ha vannak helyesírási hibáim, kérlek írd meg őket nekem! :)

2018. ápr. 17. 10:37
 12/14 anonim ***** válasza:

"szeretném ha a mostanihoz hasonló állapotában láthatná Ő is a Földet!"

Én meg azt szeretném, ha nyugodtan ihatna egy folyóból vagy tóból, ahogy régen is lehetett.

Ma meg már nem lehet.

2018. ápr. 17. 12:02
 13/14 Milyen név nincs még válasza:

Vannak nagyon nehezen visszafordítható folyamatok, ilyen például a víz szennyezése. Én sem arra gondoltam, hogy jó ez így, de jobb mintha nem maradna beépítetlen földterület.

Egyébként vannak még iható vizek, csak magasra kell hozzá mászni... vagy el a civilizációtól.

2018. ápr. 17. 15:08
 14/14 anonim válasza:
Az utópiák helyett ha gondolkodtok, minden mindenre hatással van. Tehát ha nincs erdő, nincs oxigén. Lehet sok embert beleképzelni, meg er szemüvegeket, azok eltartásához, előállításához erőforrás kell. Amit sok ember exponenciálisan gyorsabban használ el. Sok ember sok környezeti terhelés, gyorsabb jégsapka olvadás, alacsonyan fekvő területek viz alá kerülése, élettér szűkülés, több káros anyag kibocsátás, üvegházhatás mégjobban hazavágása, adott területek még jobban elsivatagosodása, szintén élettér szűkülést eredményez. Szóval, amint kezdjük hazavágni a földet, majd ö beszabályozza mennyien legyünk.
2018. ápr. 18. 07:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!