Teljesen összekeveredik az emberiség?
Tételezzük fel, hogy az emberiség megoldja a problémáit és sokáig él.
Mondjuk tízmillió év múlva teljes keveredés lesz és a mai genetikai sajátosságok összeolvadnak?
Eltűnnek a különbségek?
A távoli jövő emberi a kínai, néger, arab, europid stb... jellemzők keveredéséből fog kialakulni egységes kinézettel?
Statisztikáról még én sem hallottam, csak olyan kézenfekvőnek tűnik, hogy intelligens emberek utódja is az lesz.
Amúgy antigravitációs, vagy gravitációt befolyásoló szoba már csak a nagyobb mérete alapján is jobban elképzelhető.
" olyan kézenfekvőnek tűnik, hogy intelligens emberek utódja is az lesz"
Nos, valószínűleg jobb esélye van ilyen környezetben okos, tanult felnőtté fejlődni, de hogy az IQ-t befolyásolná, arra én még nem láttam adatot.
Hacsak nem úgy, hogy nem genetikailag, hanem simán azért, mert az intelligensebb, képzettebb emberek statisztikailag később vállalnak gyereket és AZ bizony befolyásolja a születendő gyermek intelligenciáját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!