Ha vissza hoznák a dinókat akkor milyen erkölcsi viták születnének meg?
Figyelt kérdés
Illetve mennyire lenne elterjed és mik lehetnének érvek és ellenérvek? Bocsi sok Jurrasic Parkot néztem :D2018. febr. 24. 22:48
11/15 A kérdező kommentje:
Nem helyesirasba tettem at a kerdest stb. Es erdekes h volt ra azert normalis valasz.
2018. febr. 25. 12:20
12/15 TappancsMancs válasza:
Így van ha elvitték hozzák is vissza ami jár az jár. Meg nemá. Most érted.
13/15 A kérdező kommentje:
Bmeg itt tenyleg tobb a genya mint az ezoteriaban xd pedig az nem szilard labakra epul.
2018. febr. 26. 05:56
14/15 Wadmalac válasza:
Erkölcsi viták? Hmm...
Szerintem már a zöldeknek is óriási dilemmát okozna a dolog, hogy támadják vagy védjék az újrateremtett dinókat.
Ha leragadunk a definíciónál, akkor nincs veszélyeztetettebb faj az olyannál, ami már millió évekkel ezelőtt kihalt.
Amúgy elég messze járunk attól a jogi vitától, hogy jól trenírozott t-rex mennyire alkalmas és engedélyezhető személy- és vagyonvédelemre.
15/15 TappancsMancs válasza:
Csak viccelődünk, legalábbis én annak szoktam szánni az ilyet. Mondjuk van hogy lemarad a smile.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!