Ha vissza hoznák a dinókat akkor milyen erkölcsi viták születnének meg?
Figyelt kérdés
Illetve mennyire lenne elterjed és mik lehetnének érvek és ellenérvek? Bocsi sok Jurrasic Parkot néztem :D2018. febr. 24. 22:48
1/15 anonim válasza:
Visszahoznák a dínókat? Honnan? A halálból?
2/15 anonim válasza:
Hogy milyen wc-be járjanak az aszexuális transznemű meleg dinók pisilni. Továbbá elismerjék-e a tyúkokkal való együttélésüket házasságnak.
3/15 anonim válasza:
Jelen tudásunk szerint nincs elég épen maradt DNS hozzá. A DNS nem elég stabil ilyen időtartományban, még egy borostyánkőben lévő szúnyogban sem.
Tehát csak valami olyan génmódosító technológiával lehetne elérni, amellyel újraalkotható a lények anatómiája. 3D modell alapján létrehozná a DNS szekvenciát. Ez viszont annyira a jövő, hogy nem ismerjük a hatásait.
4/15 anonim válasza:
Bár most éjjel 3:34-kor beugrott egy genetikai és bioinformatikai módszer amivel lehet megvalósítható lesz. (Génmódosító vírusokkal és állatokkal foglalkozom)
Basszus, lehet ötletet adtál a Jurassic Parkhoz. :D
5/15 anonim válasza:
... ja és szarok az erkölcsre, én kibeb..szott velociraptorokat akarok :D
6/15 anonim válasza:
Már nem abba a környezetbe hoznák vissza őket, lehet, ez már nem lenne megfelelő nekik, illetve ahova telepítenék őket, ott tönkretennék az azóta kialakult élővilágot.
7/15 A kérdező kommentje:
Nem lehetne ilyen szimulalt reszuk 1-1alatnak? Mint pl az allatkertnek
2018. febr. 25. 10:16
8/15 anonim válasza:
Visszahoznák? Miért, elvitték valahova őket?
9/15 A kérdező kommentje:
Nemtudtam hogy a tudomány kategoriába több barom van mint az ezotériába. :D
2018. febr. 25. 11:15
10/15 anonim válasza:
Amilyen a kérdés, olyanok a válaszok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!