Pszichiátriai eset vagyok, ha a világképem nagyon radikális?
Tehát pl.: Szerintem, aki velem nem ért egyet (tehát nem olyan életet él, amit én jónak találok) az elkárhozik.
Vagy.: az ünnepeket bűnnek tekinetm, (pl.: születésnapot, karácsonyt, húsvétot, legalábbis ilyen rituális formában, mint ahogyan megünneplik őket) és nem ünnepelek karácsonykor semmit. És nem is érdekel se a farsang, se a húsvéti locsolkodás, és azt is vallom, hogy aki ilyeneket tesz, az elkárhozik. Ez pszichiátriai esetnek mondtható, vagy csak egyedi (mint pl.: egy muszlim, vagy jehova tanúja).
"Gondolj bele a gyerekben egy világ tör össze, (én 14 éves koromig hittem a Mikulásban és a Télapóban és a Jégapóban) és utána rájöttem, hogy nincs."
Nálad. A felnőttek 99%-a meg arra sem emlékszik, mikor tudta meg, hogy nincs, vagy vicces emléke van az első megtalált eldugott karácsonyi ajándékokról.
Na ilyenkor kéne a szélesebb látókör, hogy ne hidd, az egész világnak fáj az, ami neked fáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!