125 IQ 17 évesen?

Figyelt kérdés
Elfogadhatónak számit, vagy mentálisan retard vagyok? :D

2017. jan. 5. 16:46
1 2
 11/15 Mojjo ***** válasza:
29%
@10: persze, rájöttem, hogy ezt szeretnéd elhitetni velünk, mert ez azért mégis kevésbé ciki, és olyan, mintha nem estél volna pofára. A többi infóval meg azt kezdesz, amit akarsz.
2017. jan. 6. 11:22
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
Dehogy troll kérdés, csak magyarázkodsz mert hülyeséget mondtál. Az normális, hogy téved az ember, de a magyarázatod kicsinyes és szánalmas.
2017. jan. 6. 15:37
 13/15 anonim ***** válasza:
23%

"ha akarnák én is tudnák "regényeket" írni a te stílusudban"

Kár, hogy írni se tudsz, de igen persze, mindenki elhiszi, hogy értelmes vagy, keress gyorsan egy kekszet és rágcsáld el valahol.

Ha esetleg nem esett volna le: akarnék

2017. jan. 6. 15:40
 14/15 A kérdező kommentje:

Ha a hülyeség és a rosszindulat fájna már halottak lennétek...

Ahárhogyis csak viccnek szántam ezt kérdést, és ahogy már említettem, gondoltam hogy lesz pár értetlen barom akinek nem esik le, és persze ha nagyon hülye vagy bemesélheted magadnak hogy az egészet csak utólag találtam ki, de azzal már csak magadat minősíted..Szégyen

2017. jan. 6. 19:40
 15/15 A kérdező kommentje:
Ui: Ezen nincs értelme tovább vitázni, vagy belátod vagy higgy amit akarsz felőlem..Én a magam részéről törlöm a kérdést
2017. jan. 6. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!