Az szerintetek 'ciki' ha 14 évesen elkezdtem a Bibliát olvasni, miért?
Én várnék 18 éves koromig.
Még nem eléggé kialakult a lelked, könnyen behálózhatnak.
Csak azt ne! A magyarázzók belédmagya rázzák a szektájukat is.
Amúgy nem ciki, az általános műveltséghez tartozik ismerni, de azért olvashatsz hasznosabb dolgokat is, krodhoz valókat.
Nyilván neked se magyarázta el senki, kb annyit is érthetsz belőle.
Egyébként nem csak a szekták magyarázzák, hanem ezt teszi minden vasárnap a katolikus meg a református pap is, meg a rabbi a zsinagógában. (Ja persze az szombaton)
Te elmebeteg vagy. Én semmilyen felekezetbe nem járok és nem magyarázok senkinek semmit. De én se úgy értettem meg a bibliai írásokat, hogy leültem és elkezdtem olvasni, hanem hogy hallottam hozzá magyarázatokat is.
Egyébként nem hiszem, hogy a nagy részét a különféle felekezetek annyira másképp tudnák magyarázni.
De, teljesen másképp is tudják magyarázni. 4000 keresztény felekezet van, vajon miért?
Viszont ez a könyv nem annyira fontos, hogy nagyon magyarázni kelljen. A többi mesekönyvet sem kell magyarázni ahhoz, hogy tanulhass belőlük.
Az életet pedig ne ebből tanuld. Akkor már inkább olvasd el a Gyűrűk Urát, azzal jobban jársz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!