Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » A Co. -mangoni ember miért...

A Co. -mangoni ember miért írtotta ki a Neandervölgyit?

Figyelt kérdés

Terület? Aligha, hisz 50.000 lelket számlált a kolónia.

Utálat? Szintén, hiszen rendkívül kedves emberfajta volt. Mivel vissza sem támadt rájuk.

Rabszolgaság? A co .Mango nem tartott rabszolgákat.

Kaja? A neandervölgyi csak húst evett.

Sőt, még szaporodott is a 2 rassz, a gének bizonyítják.

Mi adott okot a co. Mangonnak ekkora népírtásra, kegyetlenségre?

2016. nov. 12. 18:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%

"Sőt, még szaporodott is a 2 rassz, a gének bizonyítják."

Lehet ez a megoldás kulcsa. Ha én akkor éltem volna, lehet én sem lettem volna elfogadó, és nem toleráltam volna, hogy az asszonyt hetente háromszor megerőszakolja egy szőrös állatokból álló falka amikor lemegy vízért a patakra.

2016. nov. 18. 21:19
 12/13 A kérdező kommentje:
Naa. A vizsgálatok szerint a Neandervölgyi békés, okos fajta volt. Rendkívül jámbor. Szőrös sem volt, fehér bőre volt és nagyobb agya mint a modern embernek, ugyanolyan komplexitással majdnem.
2016. nov. 18. 21:27
 13/13 anonim ***** válasza:
Ők jobban csináltak mindent.Ha ők maradtak volna fent,ez a világ egy jobb hely lenne
2016. dec. 23. 02:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!