Mi az igazság a nyugat-európai nagyvárosok no-go-zónáiról? Léteznek ilyenek vagy nem?
Ez olyan, hogy kb. ugyanott laktam Párizsban szállodában, ahol egy ismerősöm pár héttel énutánam egy bevándorlók által lakott környéken. Ő azzal jött vissza, hogy rettegett az utcán, szemlesütve, gyorsan igyekezett eltűnni a helyiek elől, én meg azzal, hogy nicsak, de sok néger volt az utcán, vicces volt, ahogy ott buliztak esténként.
De egyesek szerint Washington DC jó része is egy egész no-go zóna, ehhez képest turistaként én ott is tök nyugodtan mászkálgattam egyedül több éjszaka is, és tényleg voltak ganxta arcok, kigyúrt, rossz arcú, fuxos néger figurák éjjel 3-kor is megszállva tartották a járdát, ott bokszoltak meg csinálták a felhajtást, aztán amikor ott mentem el a közelükben, csak integettek meg vigyorogtak rám, a kezemet rázogatták és kérdezgették, nincs-e kedvem meginni velük valamit.
Szóval ha nem úgy mész közéjük, hogy süt rólad, hogy veszélyes és alsóbbrendű emberfajtának tekinted őket, akkor nagy valószínűséggel a világon semmi bajod nem lesz.
Ami meg az alkoholt illeti, tényleg volt néhány ilyen botrány, hogy az utcán vegzáltak embereket nyugati városokban amiatt, mert alkoholt ittak. De ez csak néhány túlbuzgó idiótának a reklámakciója volt. Az ilyeneket maguk a muszlimok fogják agyonverni, ha sokat ugrálnak, ugyanis az átlag muszlim pont úgy, sőt talán még jobban szeret alkoholt inni, mint az európaiak.:)
Úgy látom, a probléma az, hogy nem határoztuk meg, mi a no-go-zóna. A Wikipédia szerint az a terület, ahol az állam nem tudja kikényszeríteni a törvényeit és bizonyos csoportokat nem enged be az ott élő közösség vagy veszélyes bemennie. Én személy szerint úgy értettem, hogy olyan terület, ahol a helyi muzulmánok kikényszerítik a saját törvényeiket (saría) és a helyi rendőrség nem tud velük mit kezdeni.
"Nincs ilyen. Gondolj bele, ez még nálunk is fura lenne, pedig itt elég sok mindent láttunk már... Egy jobban működő nyugati demokráciában meg pláne kivitelezhettelen."
Hát, lehet, hogy "még nálunk is fura lenne, nem még nyugaton", de elég fura dolgok történnek is mostanában Nyugat-Európában. Pl. Köln, ahogy előttem is írták. Szerintem csak idő kérdése, hogy nagyobb muzulmán csoportok összefogjanak Nyugat-Európában és függetlenséget követeljenek maguknak bizonyos helyeken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!