Mi az igazság a nyugat-európai nagyvárosok
no-go-zónáiról? Léteznek ilyenek vagy nem?
Figyelt kérdés
Nógrádi György pl. mindig elmondja, hogy Németországban egyes helyeken már a helyi muzulmánok nem engedélyezik az alkoholfogyasztást, ugyanakkor több ismerősöm (akik amúgy politikát tanuló egyetemisták, tehát járatosak a témában) akik éltek nyugat-európai nagyvárosokban esküszik arra, hogy ez az egész csak koholmány.
Én Angliában élek, (nem Londonban) de még a kis városomban is vannak no-go zónák. Vannak helyek ahová nappal sem érdemes menni.
2016. ápr. 3. 22:07
2/12 anonim válasza:
Barcelonába is vannak elvileg, én nem tudttam és rendszeresen arra jártam dolgozni majd haza. Fura fazonok voltak, de senki hozzám sem szólt. A munkahelyemen került szób, hát meglepődtem rendesen!
2016. ápr. 3. 22:11
3/12 anonim válasza:
Olyan mint a Józsefváros kemény részei mondjuk. Valószínűleg azért nem esik bajod ha egyszer-egyszer arra sétálgatsz, de attól még elég sz-r környék, és nem szívesen jársz arra...
2016. ápr. 3. 22:47
4/12 A kérdező kommentje:
Én arra vagyok kíváncsi, hogy tényleg kikényszerítik-e az ilyen helyek muzulmán lakossága a saját szokásait, pl. az alkoholfogyasztás tilalmát a saríát (ismétlem, nem én találtam ki, Nógráditól hallottam), tehát lényegében államot alakítanak az államon belül.
2016. ápr. 3. 22:59
5/12 anonim válasza:
Én egy temetés szemtanúja voltam. Jobban mondva csak félig. Egy idős ember halt meg, és a háza előtt fehérben csak férfiak voltak. Egy nő sem vehet részt egy muzulmán temetésen. Ott álltak az utcán a férfiak fehér ruhában. Pont akkor mentem dolgozni, és egy férfi kért meg, hogy legyen tekintettel a vallásukra, ha nem gond, menjek át a másik oldalra, mert a holtat bármikor kihozhatják a házból, és nő ne legyen a közelben. Átmentem. Nem vártam meg míg kihozzák, de később az egyik kolléga mesélte, hogy ha valaki meghal, 24 órán belül már temetik is.
2016. ápr. 4. 00:06
6/12 anonim válasza:
"Én arra vagyok kíváncsi, hogy tényleg kikényszerítik-e az ilyen helyek muzulmán lakossága a saját szokásait, pl. az alkoholfogyasztás tilalmát a saríát (ismétlem, nem én találtam ki, Nógráditól hallottam), tehát lényegében államot alakítanak az államon belül."
nem.
2016. ápr. 4. 01:47
7/12 anonim válasza:
Nincs ilyen. Gondolj bele, ez még nálunk is fura lenne, pedig itt elég sok mindent láttunk már... Egy jobban működő nyugati demokráciában meg pláne kivitelezhettelen.
2016. ápr. 4. 02:29
8/12 anonim válasza:
Ha no-go zonat akartok latni gyertek el borsod megyebe barmelyik faluba. Nem tudsz ugy vegigsetalni, hogy ne az jarjon a fejedben, hogy barmikor beled vaghatjak a baltat az ut kozepen acsorgo szuros szemmel bamulo indian bandak. Aki a Szendro Budoskutpuszta Szendrolad termekenysegi arany haromszogben ki mer szallni a kocsibol es setalni egy utcat annak egesz este fizetem az italat. Es a mi indianjaink eleg mersekeltek az arabokhoz kepest. Szoval en elhiszem, hogy vannak ilyen kornyekek az euban.
2016. ápr. 4. 09:14
9/12 anonim válasza:
Calais városban van no-go zóna. Annyira elhatárolódtak, hogy a rendőrség sem megy már oda, mert tehetetlenek.
Ki is jelentették, hogy saját törvényük szerint élnek, de ennek ellenére csinálják a zűrt az ott élőkkel. A youtubon rengeteg videó van, ahol calais-i lakosok kérnek segítséget a kormányuktól, eddig kevés sikerrel..Németországban is vannak ilyen kis városkák, ahol az ott született, élt németek lassan elhagyják otthonaikat, mert félnek, képtelenek ott élni tovább..
2016. ápr. 4. 09:33
10/12 anonim válasza:
"Nincs ilyen. Gondolj bele, ez még nálunk is fura lenne, pedig itt elég sok mindent láttunk már... Egy jobban működő nyugati demokráciában meg pláne kivitelezhettelen."
Teljesen ezt láthattuk Kölnben.
Na meg a Calaisnál készített videókban, ahol lazán rongálják a kamionokat és nem történik semmi.
Én el tudom képzelni ezek után, hogy vannak no go zónák.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!