Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Mi szlávok vagyunk, miért nem...

Mi szlávok vagyunk, miért nem sorolnak minket oda?

Figyelt kérdés
Nyelvileg finnugorok vagyunk,de genetikailag szlávok.

2016. febr. 27. 17:46
1 2 3 4 5 6 7
 41/65 anonim ***** válasza:
77%
Hát mingyárt felakasztom magam. Mekkora elmebetegek vannak itt. Szerintem legyünk japánok mert azok nagyon fejlettek mostanság vagy ne is,inkább svèdek. Kedves normális emberek ne aggódjatok nagyon,ezek 12 èves nagyszerb/horvát kölkök akik azt hiszik milyen dicső szláv nèp az "övèk"!(megsúgom a szerbek nagyrèsze inkább nèz ki töröknek mint mondjuk orosznak. Itt èlek szarbiában tehát nem kitalálom)
2016. febr. 27. 20:46
 42/65 anonim ***** válasza:
78%
Kérdező te egy provokátor troll vagy! :)
2016. febr. 27. 20:48
 43/65 anonim ***** válasza:
79%

"Nálunk ti szlávok vagytok,még a románok is szoktak titeket azzal csúfolni.:)"

ekkora fasságot! a románok a bozgor mellett mongolnak neveznek minket, a szlovákok meg a szerbek szintén mongolnak hívnak ha szidni akarnak

2016. febr. 27. 20:54
 44/65 anonim ***** válasza:
83%

"Történeletek/ünk hamisítva van rendesen,nemvagytok ti hunok,sem turánidok."

De ezt fejtsd már ki bővebben, mert erről én buta paraszt magyar létemre még nem hallottam. Finnugornak mondanak, hunnak/szkítának mondanak, de hogy szlávnak.....

De az nem érv, hogy ott, ahol te élsz annak tartanak. Attól, hogy kínainak mondom a japánokat (mert ugyan úgy ferde a szemük), még nem lesz kínai.

2016. febr. 27. 21:08
 45/65 A kérdező kommentje:

komolyan nem szeretitek ha szlávoznak?

[link]

2016. febr. 27. 21:19
 46/65 anonim ***** válasza:
81%
Engem hidegen hagy, ha szlávozol, mert ebből tudom, kivel állok szemben. Mindenesetre itt mindenki afrikai, csak a Kérdező helikopter.
2016. febr. 27. 21:34
 47/65 anonim ***** válasza:
76%
Kérdező, ezt nagyon megszívtad, mert valójában nem minden magyar szláv, hanem minden szláv magyar... Na hoppá! Mégiscsak magyar vagy.
2016. febr. 27. 22:32
 48/65 A kérdező kommentje:
macedonok pl. magyarok???? nem hinnem,oreg!
2016. febr. 27. 22:34
 49/65 anonim ***** válasza:
71%

Te lehet hogy szláv vagy de a magyarok nem azok.

Ha ez zavar akkor keresd meg az őshazádat aztán élj ott.

2016. febr. 27. 23:14
 50/65 anonim válasza:
81%

"Rendben,Ti maradhattok, mongolnak,töröknek,szírnek,de én leszek inkább horvát,szerb,szlovén. ;))"

Ki nem sz@rja le, hogy te mi vagy? :))))

2016. febr. 28. 16:57
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!