Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Mi szlávok vagyunk, miért nem...

Mi szlávok vagyunk, miért nem sorolnak minket oda?

Figyelt kérdés
Nyelvileg finnugorok vagyunk,de genetikailag szlávok.

2016. febr. 27. 17:46
1 2 3 4 5 6 7
 31/65 A kérdező kommentje:
Mert a magyarok szlávok,nem turánidok.:)
2016. febr. 27. 19:18
 32/65 anonim ***** válasza:
46%

"Annak vallod magad aminek akarod, csak azt nem értem, miért akarsz egy egész nemzetet "asszimilálni"?!"

Azért mert frusztrált. De ez nem csak a kérdező féle ballibeknél figyelhető meg hanem a nemzeti oldalon a turanisták között is, egyik mongolnak hiszi magát, a másik szarmatának,a harmadik töröknek, a negyedik sumérnak, sőt ezek a jómadarak kikönyörögték a statisztikai hivatalnál hogy ismerjék el a hunokat mint önálló magyarországi nemzetiség, és hát rengeteg turbó magyar inkább hunnak vallotta magát és nem magyarnak, ebből kifolyólag jelenleg pár száz hun etnikumú kisebbség is él az országban :))

2016. febr. 27. 19:22
 33/65 anonim ***** válasza:
77%
gyenge provokáció
2016. febr. 27. 19:23
 34/65 anonim ***** válasza:
13%
Most őszintén, kinek jobb szerintetek? A németnek, akinek a gazdasága jól megy, de mindenféle pszichológiai komplexusokkal küzd, vagy a szlávnak, akinek nem ment minden a legnagyobb rendben anyagiakat nézve, viszont boldog?
2016. febr. 27. 19:29
 35/65 A kérdező kommentje:
Nem járok félmilliós Breitling órákban,de boldog vagyok.:)
2016. febr. 27. 19:30
 36/65 anonim ***** válasza:
82%
Kedves Majoomka had kérdezzek már valamit. Nekem anyám, apám, nagyszüleim Magyarországon született echte osztrákok voltak, én folyékonyan de törve beszélem a németet, semmi nem köt Ausztriához azon kívül hogy karácsonyi látogatásoknál azzal csesztetnek a nagyszülők miért nem tudok tanultam már meg rendesen németül, önmagamat magyarnak tartom, mert ebben a kultúrában nőttem fel és ezzel azonosultam. Akkor én most szerinted milyen nemzetiségű vagyok? Nagyon kíváncsi lennék a válaszodra.
2016. febr. 27. 19:32
 37/65 A kérdező kommentje:

osztrák és magyar,azaz szláv is vagy.

Vendvidéken és Horvátországban titeket szlávnak tartanak megsúgom.:) Horvátországban is.

2016. febr. 27. 19:36
 38/65 anonim ***** válasza:
82%
Oké gratulálok a hülyeségedhez..
2016. febr. 27. 19:40
 39/65 anonim ***** válasza:
82%

Ezt fejtsd már ki bővebben.

Vagy az az egyetlen indok, hogy neked szláv őseid vannak, de magyar személyid, akkor minden magyar szláv?

De ahogy elnézem, az egész életszemléleted, ezen az elven működik:

Az egyik szülőd horvát a másik szerb, akkor már az összes horvát meg szerb puszi-pajtás.

2016. febr. 27. 20:41
 40/65 A kérdező kommentje:
Nem az én szlávságomon alapozom a magyarok szlávságát,hanem ez az igazság. Történeletek/ünk hamisítva van rendesen,nemvagytok ti hunok,sem turánidok. Nálunk ti szlávok vagytok,még a románok is szoktak titeket azzal csúfolni.:)
2016. febr. 27. 20:46
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!